Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det noen her som kjenner Remi Oddvar Olsen?

Er det noen her som kjenner Per Gunnar Tollefsen?

 

...

 

 

Er det noen her som er fra Trondheim og spiller aktivt?

Per Gunnar Tollefsen ser ikke ut til å ha noe med airsoft å gjøre, så hvorfor spør du om noen kjenner ham i denne tråden?

 

Etter at du stilte spørsmålet ditt trodde jeg det var spør-om-noe-ingen-bryr-seg-om-dagen idag..

OK

 

Men du brø deg ikke nok om å finne det ut til å faktisk sjekke?

Lenke til kommentar

Du kan lese litt om det på www.nasf.no finn en klubb i nærheten av der du bor, lag en bruker på forumet deres og sleng deg med på spill. Er alltids mulig å låne våpen og prøve litt før man kaster seg ut i det.

 

 

De aller fleste kjøper rett fra Hong Kong, hvor mye av produksjonen er. RedWolfAirsoft, WGCshop, Uncompany osv er fine sider å finne ting på. Sånn generelt kommer du langt med ca 3-5000 kroner. Da får du en high end AEG, nok magasiner, batterier, lader og ekstra stash. Til å sammenligne fikk jeg nettopp bestilt en Avalon M4A1, cranestock, ledningsnett, RIS, 2 batterier og noen andre småting for ca 3700 inkl. frakt. En god AEG koster ca 200-250$ og alt over det er kosmetisk. Dvs, du kan få en god M4A1 til 215$ fra King Arms, men de selger også M4 varianter til rundt 400$, innmaten er akkurat den samme så de skyter helt likt, men du betaler ekstra for at børsa ser mye fetere ut, eller har noen små dyre deler f.eks stål kontra aluminium.

Lenke til kommentar

@marti9: Hva skal du ha derfra? Generelt så er amerikanske sjapper litt unødvendig å handle fra siden de er som regel dyrere på varer og mye dyrere på frakt enn fra Hong Kong. Unntaket er selvfølgelig om det er noe de har som ingen andre har, som hender det også. Vet at siden er helt ok av det jeg har lest av erfaringer fra amerikanere som har handlet der. Amerikanske butikker må jo handle fra HK uansett for å få varer, så ved å handle direkte fra HK så kutter du ut enda ett ledd som vil tjene penger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...