Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Jeg driver med dette. Har en AK Spetnaz og en Steyr Aug som jeg bestillte fra http://www.uncompany.com/ for snart 1 år siden, og dette har aldri blitt tatt i fra meg av tollen.

 

Nå er det så vidt jeg vet lov å eie softgun i Norge, så fremst man er 18 år eller mer. Tollvesenet går neppe inn å sjekker om folk er gamle nok til å eie softgun, så det går nok bra.

 

Bare for å forsterke denne påstanden, sier jeg at softgun er 100% lovlig i Norge. Ja, du må være 18 år for å eie en. Jeg har en KWA KM4 SR10 som jeg nettopp bestilte fra Asia, nærmere bestemt eHobbyAsia.com. Den gled lett gjennom tollen, og jeg måtte betale 600kr moms.

 

Ingen problem.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

El pistoler suger, kjøp deg en gass pistol. enten Wester Arms eller KSC.

 

WA pistoler coster fra $150-$230 men de er de beste..

 

Nei, det er de ikke. Hvor har du fått den informasjonen fra? Tokyo Marui er de som har drevet lengst med virksomheten og det er de som er desidert best. De skyter ikke hardt, men kulene går utrolig langt og kvaliteten er uslålig. KSC er rimelige gode, og KWA er også en av de beste.

Lenke til kommentar

Da passer det kanskje å stille et helt "ferskt" spørsmål, fra en som er nysgjerrig men vet så altfor lite..

 

Airsoft, er det omtrent det samme som paintball, bare med plastballer i stedet for malingballer?

 

Ja og nei, men mest mot nei. Ja, du kan spille selve spillet som du ville spilt paintball, men der stopper vel egentlig likheten mellom de to. Jeg vil ikke kalle meg en erfaren paintball spiller så rett gjerne på meg om det er noe jeg sier som er feil, men min erfaring er at paintball markører går på HPA. Airsoftvåpen er som regel AEG (Automatic Electric Gun) og går da på batterier, eller GBB® (Gas Blow Back (Rifle)) som går på Green Gas (Propan) eller CO2, men finnes også HPA her.

 

En annen ting er at airsoft våpen ser mye mer realistiske ut enn en markør, som igjen åpner for nye muligheter, som MilSim. MilSim (Militær Simulasjon) spilles mer som oppdragsbaserte spill, med fokus på å gjøre det hele litt mer realistisk, som f.eks impression kits av kjente militær styrker verden over, biler til transport, store områder eller SIBO bygg.

Paintball kan også spilles som en konkurranse sport, det kan vel forsåvidt ikke airsoft.

 

Jeg for min del har kun spilt paintball bittelitt, men har aldri klart å bli noe hekta på dette. Mitt første inntrykk av paintball var hvertfall at jeg hatet markøren som for meg føltes som et futuristisk romvåpen kjøpt på Brio. Savna også å kunne skyte lenger enn 20m før man møtte begynne å kompensere, og vil ikke engang begynne på hvor mye jeg hatet maska. Airsoft fenga med en gang jeg fikk en Beretta M9 i hånda, da var jeg solgt.

Lenke til kommentar

Er det noen her som kjenner Remi Oddvar Olsen?

Er det noen her som kjenner Per Gunnar Tollefsen?

 

...

 

 

Er det noen her som er fra Trondheim og spiller aktivt?

Per Gunnar Tollefsen ser ikke ut til å ha noe med airsoft å gjøre, så hvorfor spør du om noen kjenner ham i denne tråden?

 

Etter at du stilte spørsmålet ditt trodde jeg det var spør-om-noe-ingen-bryr-seg-om-dagen idag..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...