Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, da får vi gjøre noe med det ;)

 

Hvordan er denne sniper rifla: http://www.massive.hk/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=7 ? Sikler litt på den :dribble:

 

Jeg kjøpte Cybergun sin versjon av denne rifla (som jeg tror er den eksakt samme(?)), da med ghilliesuit. Betalte nesten 3000 for hele settet - ikke spør :p

 

Var ihvertfall veldig skuffa over kulebanen fra våpnet.. Nå skal det sies at jeg ikke fikk til å stille hopup'en (har aldri sett så litem umbraco før), "gaffa" ikke innerløpet (som noen sier hjelper veldig) og brukte ikke kuler over 0,25g, som jeg tror trengs på 471 fps med .12 eller .20 kuler, husker ikke.. :p

Lenke til kommentar

Fikk den brukte CA33E'n min idag! Fiin skuddtakt, men det virket som om jeg bare kunne skyte ca 20 kuler før jeg måtte begynne å rulle på magasinet, hvis ikke kom bare annenhver kule ut..

På M15 våpnet mitt har magasinet et skyvbart lokk på magasinet der man fyller på kuler, men dette var det ikke på HK33 magasinet..?

 

CA M15A4 (SL) på bildet er defekt. Den "nye" High Torque motoren bare virrer uten at det skjer noe. "Gis bort" som donor/delegevær. PM hvis du er intr i noe :)

post-100850-1275478354,6036_thumb.jpg

Endret av Haugli
Lenke til kommentar

Rekyl får du i en del av pistolene, ja. GBB, eller Gas BlowBack, er en type pistoler som bruker gass under trykk for å skyte kulene ut. Disse vil også gjøre at sleiden blir dyttet bakover etter hvert skudd, og dette kjenner du godt. Du vil ikke ende opp med pistolen pekende rett opp i luften akkurat, men du kjenner en viss rekyl, ja.

 

Du får pistoler i både plast og metall. Bruker du litt over 6-700kr, får du en kurant GBB-pistol. Du må selvfølgelig kjøpe gass i tillegg.. det koster rundt en hundrings per flaske.

 

Men, GBB-pistoler er heller ikke noe særlig. De har korte løp, og dermed dårlig treffsikkerhet, de er upålitelige på grunn av gassen (stor forskjell mellom en varm sommerdag og midt på vinteren), og rekkevidden er så-som-så.

Jeg har berretta F92 target med blowback, og er UTROLIG artig å¨skyte med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...