Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

gjør det noe å spille med AEG i regn?

 

Ikke noe sånt stort problem i utgangspunktet. Har du f.eks mosfet system eller noe ala Systema PTW så er ikke vann så veldig kos å få på det da. Ellers så er jo stål en fin ting når det ruster, men er jo bare å tørke godt. Spilte ute i pøseregn forrige lørdag, og gjort det før også uten noen problemer med AEGene mine.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvor mye koster leie og spill?

 

Varierer litt fra klubb til klubb tror jeg. Spill koster som regel ikke noe å delta på så lenge det ikke er noe stort noe. I klubben vår er vel leien 100 eller 200kr tror jeg for en AEG, briller og nok kuler for en dag. Ellers er det det jo alltids mulig å få låne av noen i klubben hvis du blir kjent med de f.eks eller spør på forumet. De aller fleste har mer enn ett våpen :p

Lenke til kommentar
Noen som vet om en god side å kjøpe fra? Jeg vil helst ha en ganske så kraftig sniper softgun som kan skyte en god distanse, pengene skranter det ikke på for tiden.

 

Du har jo flere valg, du kan oppgradere selv eller kjøpe ferdig oppgradert. Hvis du virkelig vil bruke penger kan RedWolfs Custom Snipers være et kjekt valg, de er helt råe. Det går også an å kjøpe en vanlig sniper og kjøpe med oppgradering hvis du ikke vil gjøre det selv, eller kjøpe grunnrifle og deler til oppgradering om du vil gjøre det selv. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...