Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Et problem jeg aldri har hatt...


Anbefalte innlegg

Satt å bygde en pc til en kamerat istad og lovte han den i kveld.. Har da bygget noen pcer til meg selv og mine nærmeste så kan en del. Men tydligvis ikke alt. En ganske enkel pc; ASRock K7S41 hovedkort, AMD Sempron 2600+, 512MB (pc3200), 160 GB harddisk, Club Radeon 9250 VGA, SilverPower 350W, et opptisk drev og en floppy. Alt er koblet riktig så vidt jeg kan se, eneste jeg har plugget ut igjen er "control panel conector's" fordi maskinen starter rett og slett av seg selv hver gang jeg skrur på hovedbryter'n bak på PSU'n. Skjermen er svart. Både når jeg bruker on-board VGA porten og skjermkortet. Floppy'n lyser og ser ut til å fungere, det gjør ikke CD-rommen.. Tenkte litt på en BIOS-update, men HK'et skal være klart for Sempron i følge levrandøren. Noen som har NOEN som helst idèer? Kjempe taknemmlig for alle svar!! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Satt å bygde en pc til en kamerat istad og lovte han den i kveld.. Har da bygget noen pcer til meg selv og mine nærmeste så kan en del. Men tydligvis ikke alt. En ganske enkel pc; ASRock K7S41 hovedkort, AMD Sempron 2600+, 512MB (pc3200), 160 GB harddisk, Club Radeon 9250 VGA, SilverPower 350W, et opptisk drev og en floppy. Alt er koblet riktig så vidt jeg kan se, eneste jeg har plugget ut igjen er "control panel conector's" fordi maskinen starter rett og slett av seg selv hver gang jeg skrur på hovedbryter'n bak på PSU'n. Skjermen er svart. Både når jeg bruker on-board VGA porten og skjermkortet. Floppy'n lyser og ser ut til å fungere, det gjør ikke CD-rommen.. Tenkte litt på en BIOS-update, men HK'et skal være klart for Sempron i følge levrandøren. Noen som har NOEN som helst idèer? Kjempe taknemmlig for alle svar!!  :)

sjekk om CPU`n sitter som den skal på sokkelen. jeg opplevde når jeg bygde pc til en kompis at skjermen ikke vile skru seg på etter alt var ferdigbygd. etter litt nærmere etterforskning så jeg at en CPU-pin var bøyd. jeg studerte CPU-sokkelen og så at et hull var "igjenngrodd". alltså det var ikke et helt hull. så sjekk om alle pins sitter rett, eller så kan det være en kontakt-feil!

Endret av Pentium-Power
Lenke til kommentar

"Dessverre" får jeg vel kanskje si.. det var ikke problemet.. :no: Tok ut CPU'n og sjekket den og satte den inn på nytt.. Det samme gjorde jeg med rambrikka og gikk over alle koblinger. Alt sitter og som det skal.. begynner å vippe litt mot et defekt komponent, får vel kanskje teste hvert og ett hvis ingen andre har noe lurt og komme med?

Endret av microne
Lenke til kommentar
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.

 

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

 

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...