Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hvordan endre ip?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor skal du endre ip-adresse? Om ip-adressen du har gjøres ugyldig, så kan du bruke ipconfig /renew for å få tildelt en ny adresse fra DHCP-server. Dersom du selv vil bestemme ny adresse, så kan du gjøre som Al-zymer sier for å spesifisere denne nøyaktig. Om du setter en adresse selv, så er det viktig å passe på at den havner i samme subnett som gateway'en til internett (og resten av maskinene på lokalnettet), ellers når du ingen andre maskiner.

Lenke til kommentar
' date='01/03/2005 : 15:08'] Hvorfor skal du endre ip-adresse? Om ip-adressen du har gjøres ugyldig, så kan du bruke ipconfig /renew for å få tildelt en ny adresse fra DHCP-server. Dersom du selv vil bestemme ny adresse, så kan du gjøre som Al-zymer sier for å spesifisere denne nøyaktig. Om du setter en adresse selv, så er det viktig å passe på at den havner i samme subnett som gateway'en til internett (og resten av maskinene på lokalnettet), ellers når du ingen andre maskiner.

Fordi jeg ikke får internett på en maskin, og på et LAN jeg var på måtte halvparten av deltakerne gjøre dette for å få internett.

 

Espen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...