Gå til innhold

Besøke de andre Alliance festningene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sjer det egentlig noe i Darnassus i det hele tatt? Er den byen bortkastet eller?

Det er jo strengt tatt en av dei seks store byane i spillet da - hovedbyen til Night elves. Alle night elves starter i nærheten av Darnassus, og ender opp med å gjøre en del quests i det området. Men etter at du har passert level 20 er der vel heller lite å gjøre på trur eg..

Lenke til kommentar
Er ikke noe problem å løpe til de forskjellige byene som lvl 17, så lenge du holder deg tl veiene! skal du vekk fra veiene derimot, kommer du nok møte på en del lvl ??.. altså alt for høyt for ditt lvl!

Jeg møtte på "??" i Burning Steppes, og da nytta det ikke en gang å holde seg på stien :) Slet enormt med å komme meg bort derfra når jeg først daua for første gang, fordi når jeg resurrecta kom det en lavadude og drepte meg med en gang, og når jeg skulle opp fjellet fant jeg en åre som jeg hogga, så datt jeg ned, og hve gang jeg skulle resurrecte meg fra der av klatra de fæle kosedyrene opp og tok meg før jeg klarte å bruke heartstone. Måtte til slutt betale store summer for å fikse opp durabilitien på omtrent alt jeg hadde på meg. Heldigvis mista jeg ikke noe av det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...