Gå til innhold

Sletting av hardisker ved formatering!


mariusb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du trenger bare formatere den disken du skal ha windows på.

 

Et lurt tips kan være å koble av de andre diskene før du installerer windows, så er du sikker på at du ikke formaterer feil harddisk! Du blir nemlig spurt hvilken harddisk du vil installere windows på, og den må formateres (hvis jeg ikke husker feil,) før du kan fortsette installeringen. Surt hvis du velger feil harddisk eller partisjon da! Har skjedd meg noen ganger... :blush:

 

Chipie

Lenke til kommentar
Et lurt tips kan være å koble av de andre diskene før du installerer windows, så er du sikker på at du ikke formaterer feil harddisk! Du blir nemlig spurt hvilken harddisk du vil installere windows på, og den må formateres (hvis jeg ikke husker feil,) før du kan fortsette installeringen. Surt hvis du velger feil harddisk eller partisjon da! Har skjedd meg noen ganger... blush.gif

 

vis du har klart å installere på feil må du ha gjort det i fylla! er da ikke såååå anskelig å skjekke at det er riktig disk?? dobbeltsjekker hver gang jeg for å være på den sikre siden...

Endret av Fat_ASS
Lenke til kommentar

si ikke det. jeg har faktisk sletta en hel harddisk jeg når jeg i virkeligheten skulle slette bare C: :blush: men det fant jeg ikke ut før etter at det var skjedd :p jeg gidder aldri å ta ut disker når jeg formaterer. ser ikke helt vitsen i det jeg. blir litt mye krøll med partisjoner etterpå hvis du har litt flere enn 4 på hver. jeg har 10 partisjoner til sammen å da blir det fort mye krøll hvis man skal holde på å tulle med å ta ut en disk.

 

nei eneste du trenger å tenke på er å slette og formatere C: så reinstallerer deretter. er NESTEN umulig å gjøre feil. men det går an. tro meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...