Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

No er det over eit år sida eg prøvde AO og i mellom tida har eg spelt meg lei på WoW.  Tenkte eg skulle prøve ut AO igjen, spelte aldri så masse, prøvde berre litt.  Trur eg har en lvl 35adventurer eller noko.  Er det masse som har forandra seg på eit år?

7896917[/snapback]

 

Det er mye som har forandret jeg, men antagelig ikke så mye du vil se med en lvl 35 adventurer. De største forandringer har vært i Inferno, og nå Scheol, der megge steder har fått mange nye quests. Rubi Ka får også nye bosser, men husker ikke i farten om det er dagens patch eller den neste.

 

La meg se.. Du kan nå entre apf og gjøre Alien missions, men foreløbig trenger du et team for å rolle mission (det holder med 1 team-mate, og det er stor pådrift for å få FC til også å lage solomissions) En del av disse aliens dropper noe CellTemplates etc, som du looter, høyreklikker, og som gir deg Victory points. Når du har samlet nok av dem kan du kjøre Ofab armor og våpen fra Towershops. Disse finnes fra ql 25 og oppover.

Dagens patch vil også gjøre cast-time for comp nanos 2 sec. Hurra :p

 

Noen småforandringer i GUI, bl-a. IP-vinduet som er blitt mer avansert, du kan se base-skill, dependecys etc lettvint (selv om base er bugged og viser base ETTER implants/syms.) Sikker mer også uten at jeg kommer på det i farten..

 

Har selv hatt lyst til å lage en signatur lignende Aachels, med link til oppsett.

Men siden jeg er talentløs ang slike ting, så gikk det ikke.

 

Noen som orker å gi det inn med teskjeer?  :roll:

 

Prøvde å lime ting direkte inn i oversikten over Implants, Armor og weapon, men så lett var det selvsagt ikke  :cry:

 

De Lutte

7896463[/snapback]

 

1. lag en profil på Auno.org

2. velg equipment config fra menyen --> edit og putt inn dine ting på profilen (evt bruk Character Profiler som beskrevet et annet sted her)

3. Lagre.

4 sett inn link til den lagrede profilen slik som dette: (cut'n paste fra min sig. med code for farger.)

[color=blue]Saldomel[/color] [color=gray]Metaphysicist 220 [/color][url=http://auno.org/ao/equip.php?saveid=39203]Auno[/url]

Endret av ttt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

7897156[/snapback]

 

 

så, fordi jeg er syk så er jeg addicted?

7897269[/snapback]

aww.. syk :(

 

ikke vær så touchy på addict-terminologien - det var en spøk :p

 

Servers er oppe (eller skal være) i 2-tida. Lag deg litt suppe og sov litt imens :)

Endret av Aachel
Lenke til kommentar

Er det ikkje mulighet for at serverane kjem opp før kl 14.00?

 

Forresten, det ser ut til kontoen min er bortvekk, så eg må begynne i frå begynnelsen igjen. Er det ei klasse som er lettere å få gruppe med eller som er meir atraktiv enn andre?

 

Og kva porter må være opne for å spele AO?

Endret av rEaliTY
Lenke til kommentar
Forresten, det ser ut til kontoen min er bortvekk, så eg må begynne i frå begynnelsen igjen.  Er det ei klasse som er lettere å få gruppe med eller som er meir atraktiv enn andre?

 

7897691[/snapback]

 

 

DOCTOR!!

Du vil aldri i verden ha problemer med å finne team som doc, alle vil elske og hate deg. Om du lærer deg klassen og gjør ting bra, så er det sannsynlig at du i løpet av en simpel afk i borealis vil ha 20 requests for teaming.

 

Det er medaljens forside.

Medaljens bakside er at en dårlig doc vil bli svartelistet rimelig fort, og doc er heller ikke den letteste profen å komme seg inn i.

 

Ellers er Crat og enforcer rimelig nyttige klasser, men jeg vil heller ha en god trader i team enn en dårlig crat f.eks. Dårlige enforcere er katastrofale og vil bli erstattet raskt av en annen, bedre enforcer.

 

Keepere og adventurers samt til en viss grad Martial Artist er det nå 13 på dusinet på. Shades har jeg ikke sett så mange av, men det er skjelden noe problem å finne en om man virkerlig trenger en i team. Styr unna disse gruppene med mindre du kan opprettholde ett rykte som uber. (Dvs være medlem av IC:P )

 

Edit: Det holder med en /navn :p

/telia

Endret av Henning75
Lenke til kommentar

Crat er en rimelig gimp proof uten særlig annen nytteverdi enn å XP perke i kite team. På lvl 220 er crat helt bortkastet spør du meg.

 

Enforcer er feilaktig nok listet som enkle og spiller - herav kommer et utall idioter som ikke har clue på hve som er poenget med proff.. etc. Men leser du forums, lager en atrox og lvlr til 220 vil du ha masse gøy på veien. Samme som med doc: en gimp enfo/en som ikke kan holde agg ryktes like fort som en gimp doc.

 

MP er ikke å anbefale hvis du ikke er ute etter en skikkelig utfordring, og forbredt på å bruke masse tid/creds på utststyr og forums..

 

Shades er enkel - men veldig annerledes enn andre proof - du er top DD i ethvert team (i allefall når du har lært hvordan du skal spille) og ingen vil merke om du er gimp før du får en annen shade i team :p

 

MA er en veldig bra soloclass, men koster en formue hvis du vil være av de beste. Du kan klare deg bra low-mid lvls uten at det koster så mye. Og de er morsomme å spille.

 

Adventurer er også morsom å spille, veldig bra solo, og bra pvp

 

Trader er vanskelig, både fordi den er vanskelig å spille og fordi det er vanskelig med team. Trader/MA teamcombo er veldig bra

 

For å spille agent, bør du vite det meste om alle proofs.

 

Keeper er vel forholdsvis enkel, og uten at jeg har spilt keeper selv tror jeg jeg vil kunne anbefale den som start up toon.

 

Ohh jeg glemte Fixer: det er en ubermorsom class som er enkel å spille :D

 

ps. dette er mine subjektive og personlige erfaringer - ingen fasit.

 

ds. Henning: IC er en stor org (sammen med OC - som er en twink/farm org for IC medlemmer) og medlemsskap er ikke ekvivalent med uberness, men alle IC medlemmer forventes å delta aktivt i PVP samt stille opp på Towerattack (Vi har 3 towersites atm og OC har 1)

 

OG flertallet spiller på RK2 ^^

Endret av Aachel
Lenke til kommentar
Ahhh, den nye patchen har vært en stor forbedring! Nå slipper jeg å bruke evigheter på comp buffene ^^

 

Den nye mainen min heter forresten Fattern. :p

Er en keeper på level 60. Prøver å få tak i gta, men den dropper jo aldri! :(

Spiller på rk2..

7899624[/snapback]

 

Oh du er i Coffee Org :D Kjenner Ebag - han er hyggelig

 

Hadde god hjelp at et forhenværende medlem derfra når min MP trengte spec 3, Oranur/Ebayer (vet at han ble org kicked og slettet city :p) Han har sluttet å spille ao, men sendte meg brukernavn/passord til sin konto før han forsvant.. Sjekket og det funker - 219 doc, og 220 enfo.. Folk er rare..

Men det er liksom ikke meg å spille andres toons.. bortsett fra remms, som jeg altid har hatt access til. Jeg spiller ikke akkurat de heller.. Logger Tankosaurus for buffs, og doc for å farme AI gens.. Det er nytting å ha et sett bufftoons også logget i FT

Endret av Aachel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...