Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ny økt i Bazzit questen.

 

Som sagt, skulle jeg nå opp til Cyborgene i Mort crater. Fant frem og der var det et himla liv. Et team drev nemlig og ekspederte dem etterhvert som de spawnet.

Greit nok det, siden jeg bare skulle targete løytnanten og Generalen.

 

Ble derfor sittende i yalmen og vente på dem. Det gikk greit, men den siste var ikke der. Han skulle finnes i en Cyborg leir i Tir County. Fløy ned dit, men fant ham ikke utenfor. Ergo var han sannsynligvis inni dungeonen.

Joda, det stemte det, fyren stod i et rom helt nede i kjelleren.

Da han var targetet, hadde jeg vel 10-11 cyborger etter meg, men de traff meg kun for 40-50 i damage hver :)

 

Brød meg derfor ikke om dem og løp heller strake veien opp igjen, mens jeg fyrte av en first aid og en heal perk.

 

La så veien ned til Snella i Street West Bank. Hun var fornøyd og gav meg et nytt oppdrag, nemlig å finne et Vanguard code kort. Det missionet var identisk med et vanlig "find item" RK miss. Så jeg fløy avgårde til 20K og fant kåken. Det viste seg at mobbene lå på lvl 190 - 200. Det passet meg utmerket. Når jeg tar RK miss i en fart, så bruker jeg nemlig å velge lvl 190 mobs. Disse var hakket verre, men det gikk fint å håndtere 2 stk på lvl 196 på en gang.

 

Den grensen går forøvrig på rundt lvl 204-206. Da må jeg få skilt dem, slik at jeg tar dem en og en. Det er ikke lett, derfor har jeg kuttet ut mission med lvl 208-213 mobs. De tar altfor lang tid.

 

Med Vanguard kortet i Inventory fløy jeg ned til Baben igjen, bare for å få ett nytt mission. Denne gang skulle jeg til en Omni bunker i Milky way. Der skulle jeg finne en Vanguard node som jeg skulle snakke med.

 

Dette gikk enda greiere. Mobbene her var kun på lvl 150-170. Raste gjennom alle rom og passet meg vel for å ikke ta livet av Vanguarden. Men da jeg var ferdig hadde jeg ikke funnet ham. Sjekket en gang til, men fortsatt ingen Vanguard.

Jeg ble dermed nødt for å ringe til Vinglepilten og spørre om hva f... det gikk i ? :hmm:

 

Fikk til svar at jeg skulle ikke lete etter en person, men derimot en maskin som så ut som en stålampe. Da fant man den greit og joda, jeg hadde lagt merke til den lampen, men trodde det var nettopp en stålampe, siden den stod der pent mellom to stoler. Oppdraget gikk ut på å bruke denne maskinen til å hacke seg inn i et formueregister og slette alle opplysninger om Uncle Bazzit.

 

Gjorde det og fløy ned til Fruen igjen. Etter å ha kikket på tingene, fant vi ut at Uncle Bazzit nå burde orienteres om saken slik den stod.

Som sagt, så gjort. Bazzit´en var storfornøyd med at jeg hadde hacket kontoen hans, slik at skattemyndighetene ikke lenger hadde kontroll på ham :thumbup:

 

Ja, han var så fornøyd at han gav meg navnet på en person i Boralis som kunne hjelpe meg videre med questen.

 

 

De Lutte - skal snakke med ham i morgen

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Og da har man gjort seg ferdig, dog ikke helt uten forviklinger.

Steiden stod parkert i Boralis, siden Ofuz i følge AO vaults guide, skulle befinne seg der.

Plassen hans viste seg å være i en krok like bak våpen shop´en. Men den var tom. Gikk opp og spiste middag, men fortsatt ingen Ofuz da jeg kom ned.

 

Ble dermed nødt til å søke ham opp på forskjellige AO sider og fant da ut at fyren hadde meldt flytting til Newland. Som den hederlige nøytrale karen han er, så holdt han ikke ut å se diverse fremmede vakter i Boralis.

Hans nye posisjon er 262 x 320. Denne finner du enkelt ved å ta Whompa til Newland fra Boralis, og så løpe mot vest, oppover bakken. Når du ser utgangen av byen, så har du en mission terminal til høyre og der står han.

 

Ofuz gav meg enda et hacker mission, denne gang ved Camelot. Fant bygningen og mobbene lå fortsatt på lvl 155 - 165. Så da raste man fort igjennom bygningen på leting etter "stålampen" :)

Fant den greit. Bortsett fra at denne utgaven var blå i toppen, så var den lik den andre. Fikk gjort det jeg skulle og fløy tilbake til Ofuz. Da han analyserte loggen, ble han blek i trynet og forklarte at vi nå hadde hacket oss inn på Unicorns system. Dette var direkte livsfarlig, mente den godeste Ofuz og aktet dermed å slette alle spor etter hackingen, før han så ville glemme at han i det hele tatt hadde truffet meg. Før bleikfisen gikk helt i stå, fikk jeg ham til å fortelle at den eneste som hadde hacket seg inn i Unicorns system og kommet fra det med livet i behold var Sirocco.

 

Så da får jeg heller lete etter ham. Men siden han nå hadde havnet på Unicorns wanted liste, så hadde han i følge Quest guiden gått i dekning i en krok i Old Athen.

Ingen vei tilbake, ny gridding til Athen. Fant kroken helt sør vest i byen, men den var tom. Pokker ta. Har fyren vandret heden i redsel for Unicorns elite styrker :hmm:

 

Ettersom Steiden allerede hadde tatt flere sjanser enn godt var, der inne, så parkerte jeg ham bak et tre i kroken og logget den nøytrale fixeren igjen.

Litt research viste at Sirocco hadde forflyttet seg et lite stykke mot øst, for sikkerhets skyld. Hans nye posisjon var 282 x 213. Logget av og fikk hentet Steiden bak treet. Fikk lurt ut av Sirocco det jeg trengte å vite. Akkurat i det jeg lukket chat vinduet ble jeg angrepet av en Vanguard dude. Yalmen steg til værs som en rakett og det gikk bra. Returnerte til Uncle Bazzit med det jeg hadde funnet ut og han gav meg så Ailien Libaryet sitt :thumbup: , så jeg kunne traine Ailien ekspertise 3 perken.

 

Link til quest guiden:

 

http://aovault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=134

 

 

Det ser ut til at denne questen kan man ta, samme hvilken level man er på.

Sundiver var lvl 211 og fikk lvl 245 mobs i det første vanskelige missionet.

Jeg er lvl 160 og fikk lvl 196 mobs i mitt første mission.

 

Vanskelighetsgraden på questen blir med andre ord formet etter din level, slik at du skal klare å ta den alene.

 

 

De Lutte

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Tidlig i Bazzit questen var jeg en tur oppe hos Cyborgene i Mort, for å targete en general.

Synes så tydelig at jeg hadde lest noe om disse før, og etter litt tenking kom jeg på det.

 

Disse Cyborgene dropper dette:

 

http://auno.org/ao/db.php?id=244719

 

Tok dermed turen opp igjen i gårkveld, og etter ca 20 kill droppet Tokenboardet av en vanlig Major.

Nå får jeg det ikke på før lvl 190, og da vil jeg heller ta i bruk 1750 boardet.

 

Men det adder tross alt 25 i treatment, noe ikke så mange neck items gjør :D

 

 

De Lutte

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Jeg er enig i at det finnes enkelte fordeler med å være nøytral:

 

- lese begges shoppingkanaler

- handle i begges playershops

- fly hvor man vil i Athen og Rome

 

Men hvorfor ikke få i pose og sekk, Momp ? :roll:

 

La en Alt være nøytral, slik at man har alle disse mulighetene, og så joine Omni eller Clan med mainen ??

 

 

De Lutte

Lenke til kommentar

Så har man meldt flytting til Penumbra :D

 

Turen fra Adonis var slett ikke ufarlig for en liten lvl 160 MA, så det ble til at Slikkepinne slo følge.

Steiden ble angrepet av det ene og det andre under vann, men en 220 Crat calmer det meste. Vel fremme skaffet vi en ensignia og fikk savet.

 

Siden vi nå først var så godt i gang, så ble det til at vi fortsatte med garden key.

Er jo mye mer praktisk, siden en da kan ta turen tilbake til RK igjen.

10 ting skulle targetes, noe som gikk greit. (Om man ser bort fra den Heckleren vi kolliderte med i Pipe)

 

Disse 35 tingene som jeg så skulle bygge keyen av, ble kjøpt på OT shopping for 3 mill. Mye arbeid spart der. Og dermed dukket The Key to the Garden of Vanya opp i inventory.

 

Tilslutt måtte jeg selvsagt slå følge på et Pen miss. Det ble en heller dårlig opplevelse. Hadde bare 550 i Nano Resist, så jeg fikk en nano shutdown i fleisen av hver eneste en :mad:

Ergo ble det dårlig med teamheal fra min side. Men det gikk greit uten og jeg fikk pøst inn ip fra neste lvl underveis. Gjentok dette også ved lvl 162 og da var Resisten makset på 813. På neste mission begynte dermed ting å fungere skikkelig og jeg rakk å dinge 163 da rewarden kom.

 

Dette ser ut til å være en grei plass å levle :yes:

 

De Lutte

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar
haha på tide med inf key quest, har ikke vært i garden på en tid så i ste kom "Your current pool of unsaved experience is 660790." på skjermen,

 

og det er SK ikke XP

 

WTB CRAT

7590347[/snapback]

 

hehe om du er på rk1 kan du sende en tell til slikkepinne. 220crat så skal du få ic

7596645[/snapback]

 

 

Ja men jeg ser ikke noen grund for å sille min crat lenger.

Vis kontoen min hadde vert aktive og du spiller på RK1 så hadde jeg gitt deg IA

Men etter FC's siste nerfinger så har jeg hoppa på wow bølgen.

Greit nok de nerfer der også men men å ødlegge en profesions ending var ikke vits spør du meg..

Jeg har vert gjenom mange nerfer i AO og jeg har retterlset fåt nok nå.

så ti min return til AO blir er ike godt å si.. men sansynligvis er orgen min død ut da og alle er 220 AI 30 og alle research forska ut..

Vi for se..

Btw slikkepinne la meg få vite vis de un nerfer advokaten vår. før det så ser jeg 0 vits med å ta de siste 3 lvla.. (vel jeg er 100sk fra 218 så er vel mer riktig å si 2 sisste lvla)

Lenke til kommentar

DeLutte.... Høres ut som om du har kost deg med Bazzit. Gz med AI-tec 3! Og at du har kommet deg til Pen!

 

Du sier at en kan gjøre questen på hvilken som helst level, da tror jeg at Enno får starte snart.

 

Det har blitt lite spilling i jula, men noe har jeg fått gjort da. Enno er nå level 122 fullt LE trent med 11 AI level, så alle RK nanos kan han kaste uten problemer. He,he trenger ikke MP buff lenger, det er deilig! Jeg og brodered har hatt et par vellykede raid i det siste. Så jeg har fått et Comm Relay QL 189 på Enno. I tillegg til at vi har fått noen deilige bots. Så økonomien går bedre nå.

 

Når det gjelder de andre toonene så blir det lite spilling på de. Det er liksom ikke så gøy med de lenger. Har ingen planer om å ta Metatrgje til 220, ser ikke noe poeng i det. Etter den siste nerfen av Rhiven. Jeg så en kamp mellom Rhiven og Carlo (før Cralo nerf) Det var ikke gøy. Selvom Rhiven hadde Healpet på seg, så var det såvidt Carlo hadde tatt noen skade etter at Rhiven lå der som en liten grønn slimklump.

 

Planen videre med Enno blir vel å få på noen T2 deler når han er level 125, kanskje jeg venter til 130. Det er liksom ikke så farlig om han bare har T1 i Ely. Men i Ado slår hecklerene ganske mye hardere. Og når det gjelder doktor, så har de ikke bedre heals før de er level 175.

 

 

Som jeg skrev tidliger så fikk jeg Inf nøkkelen på Masternuke. Han er level 162 nå. Jeg har studert litt på om jeg skulle forsøkt meg på å kite litt spirits i tempelet i Innferno. Så kan jeg bidra litt for orgen med litt levling ;)

 

Masse igjen å gjøre er det uansett.

Lenke til kommentar

Med Pen garden key innabords, så kunne jeg omsider få gjort ferdig spec 2 og 3.

Har latt disse ligge, da jeg har vært redd for å få aggro av mobs når jeg tar Pen key.

 

Men i går gav man gass. For spec 2 manglet jeg kun nr 1. Men den var ikke lett å få tak på. Etter å ha surret rundt over alt, så fant jeg ut at named mobs har absolutt best droprate. De som heter Thar Ilad, Mara Cama, Gil Wei, Cama Lux og så videre. Vanlige tempelvakter bør man la være å ta.

Ergo drepte jeg alle de 9 man skal ta for Ely keyen, samt de øvrige rundt dem. Etter på dro jeg til Scheol og tok de samme der, før jeg returnerte til Ely igjen.

 

Da fikk jeg omsider tak i bok 1, etter å ha funnet ørten eksemplar av de andre tre :cry:

 

For Spec 3, mangler jeg også bok 1 (bombe) , men den finner jeg sikkert snart i et Pen mission.

 

 

De Lutte

 

P.S. - om noen er interessert, så står det en hel palle med bok 2 og 4 bak døren i Scheol tempelet :D

Lenke til kommentar

Et mål har jeg hatt lenge i AO. Å drepe Abmouth Supremus, endboss i Subway. Dette målet er nå innfridd :)

 

Har startet en ingenør som etter planen skal være stasjonert i byen for Warp til AI-raid. Han er ikke helt der enda, måtte først forsøke meg på Abmouth. Det gikk uten altfor mye twinking. Har bare ql50 implants, GCB, 3 NCU-brikker fra Foremans (24 NCU og -1nanocost) og 2 23NCU brikker. Så totalt 167 NCU. Dette er nok til 2 mochams, 131 Wrangle og 4 Composites. Etter at Wrangle er ute er det plass til Omni med.

 

Totalt var jeg vel oppe i ca 430 i MC og T&S, nok for en QL 90+ nanokrystall. Problemet er bare at for å kaste en slik bot, så har han ikke stor nok nanopool. SÅ jeg endte opp med en QL 76 bot. Men det var nok ;) Jeg var heldig også, Abmouth droppet både Juggler's og Nucelus ring. (Nucleus er vel 100 % drop, men Juggler's er ikke det lenger)

 

Det neste blir vel å forsøke å få litt hjelp for å få tak i CDR. Har ikke noe mål å klare å få Slayer i ToTW.

Lenke til kommentar
Et mål har jeg hatt lenge i AO. Å drepe Abmouth Supremus, endboss i Subway. Dette målet er nå innfridd :)

 

Har startet en ingenør som etter planen skal være stasjonert i byen for Warp til AI-raid. Han er ikke helt der enda, måtte først forsøke meg på Abmouth. Det gikk uten altfor mye twinking. Har bare ql50 implants, GCB, 3 NCU-brikker fra Foremans (24 NCU og -1nanocost) og 2 23NCU brikker. Så totalt 167 NCU. Dette er nok til 2 mochams, 131 Wrangle og 4 Composites. Etter at Wrangle er ute er det plass til Omni med.

 

Totalt var jeg vel oppe i ca 430 i MC og T&S, nok for en QL 90+ nanokrystall. Problemet er bare at for å kaste en slik bot, så har han ikke stor nok nanopool. SÅ jeg endte opp med en QL 76 bot. Men det var nok ;) Jeg var heldig også, Abmouth droppet både Juggler's og Nucelus ring. (Nucleus er vel 100 % drop, men Juggler's er ikke det lenger)

 

Det neste blir vel å forsøke å få litt hjelp for å få tak i CDR. Har ikke noe mål å klare å få Slayer i ToTW.

7632340[/snapback]

 

Da kom jeg før deg, og det som Froob :innocent:

jeg lvl 26 MP med lvl 44 pet

og en annen med lvl 40 pet.

Jeg måtte ofre et attackpet og 2healpets før han endelig ga seg.

 

EDIT: Logget av inne i Subway, så om jeg stiger noen levler så burde det gå bra å ta han alena, var ivertfall stor forskjell på lvl 32pet og lvl44 pet. Det døde liksom ikke etter 4sek :thumbup:

Endret av -¤Zen¤-
Lenke til kommentar

 

Da kom jeg før deg, og det som Froob :innocent:

jeg lvl 26 MP med lvl 44 pet

og en annen med lvl 40 pet.

Jeg måtte ofre et attackpet og 2healpets før han endelig ga seg.

 

EDIT: Logget av inne i Subway, så om jeg stiger noen levler så burde det gå bra å ta han alena, var ivertfall stor forskjell på lvl 32pet og lvl44 pet. Det døde liksom ikke etter 4sek :thumbup:

7634497[/snapback]

 

Så herlig da ;) Kjempemessig!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...