Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som tidligere nevnt, har Adventureren blitt lvl 105 og da er det forlengst på tide å sende alle standard QL 100 implants til Fretex.

 

Løsningen ble nok en gang å avlegge min gode venn Vinglepilten et lite besøk.

Etter MP servicen var heller ikke disse skillene til å kjenne igjen :D

 

Med div symbiants/implants innstallert, så tok vi turen opp til Scheol for å farme de insigniane som jeg trengte til Jobe Armoren. Mye skummelt på vei opp til Ergo, men med en lvl 215 MP luskende like bak, så var plutselig ikke lenger mobbene så interesserte. Vel inne i Scheol la vi veien til Dungeonen, der tilsammen 10 insignias ble farmet. Oppgavene ble fordelt slik at MP demonen killet og jeg lootet :)

 

Til slutt var det bare å stikke innom The Harbor og få Jobe basic armor, som omgående ble utvidet til Tier 1. Dette medførte at Melee AC steg med 950 poeng :yes:

 

Nå blir det hecklere en stund fremover, til han er lvl 135, eller der omkring.

 

 

De Lutte - fornøyd.

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar
Noen som vet om noen bra steder å skaffe monster parts? Finner bare lvl1 og sånt.

Er lvl 29 soldier

7178497[/snapback]

 

I enkelte missions finner du monster parts (MP). Dersom det er ..... monster i missionen ^^ Ellers kan du vel jakte sør for Grid ved Newland. Jeg tror det skal være mulighet for å finne MP der.

 

-----------------

 

Forbasket også! jeg levlet i et Aztur team, så nå kan jeg ikke lenger komme inn i TOTW... og så med så mye jobb for å komme dit :cry: Akkurat nå er jeg rimelig sikker på at jeg aldri kommer til å gjøre samme jobben igjen, men det var jo kult å ha klart det, nesten da. Men med noen dager med perkresetting hadde Pantheren vært på den også. Nå kan jeg jo bare levle litt så får jeg den på. Så nå er Enno level 61.

 

Siden jeg likevel hadde levlet så holdt jeg meg en liten stund til i TOTW, drepte GOT hjalp litt med Aztur osv. I går ettermiddag logget jeg på og kom i en egen GS, drepte GOT igjen, BAM, GTA droppet. Sendte en melding på OOC om at GTA lå på GOT og fikk et par tilbakemldinger :D Solgte lootrights for 3 mill. Problemet var bare at han som skulle loote hadde med seg et vanvittig tog i tillegg til at GOT igjen hadde spawnet, så mitt liv i TOTW tok en brå slutt der og da. Heldigvis en real kar som fikk loote GTA, han sendte tell og vi møttes i Bor slik at jeg fikk pengene. Det som var merkelig var at GTA droppet enda en gang, altså 2 ganger etter hverandre. Det er vel litt sjelden ??

 

Hva skjer nå da? Jo jeg tror jeg kommer til å levle på missions til level 65, da blir det nytt AI-raid. Skal passe på å makse AI-levler etter hvert. Enno har 250 token board nå, så det gjenstår en del missions før 1k tokenboard er på plass, men jeg satser på å ha det når jeg dinger 100.

Lenke til kommentar

Skulle selv ønske jeg kunne skaffe meg et Tokenboard, men jeg er neutral så det går nok ikke ;)

 

Har forøvrig ordnet meg en Premium Supernova på min Soldat, landet et 6836 Aimed Shot på et monster i går, deretter bytte over til Superior Perennium Blaster som tar ca 2-3 sekunder! Deretter å fyre av en 12.000 full auto fulgt av en 3500 burst :D

 

Snakker om skade gitt, trenger sårt noen energy Arul Saba bracelets (tenker da på de som gir +82 energy og +140hp som krever level 202, det gir tilsammen +164 dmg som faktisk er temmelig mye!

 

edit: "Neutral Token Board"

Endret av Mompen
Lenke til kommentar

Mye kan tyde på det, ja. Når LE kommer, vil det nok minke på antall spillere i SL.

Og da kan fort også SL bli kastet med i en oppgradert gratispakke.

 

De Lutte - som ellers regner med at prisene på AI armor vil synke som en stein, når alle 220 spillerne skal bytte til LE Armor :)

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar
Mye kan tyde på det, ja. Når LE kommer, vil det nok minke på antall spillere i SL.

Og da kan fort også SL bli kastet med i en oppgradert gratispakke.

 

De Lutte - som ellers regner med at prisene på AI armor vil synke som en stein, når alle 220 spillerne skal bytte til LE Armor  :)

7195639[/snapback]

 

Tja... Før det skjer må nok dropraten på viralbots økes, det er en grense på hvor mange du kan farme i løpet av en dag.

Noen som husker hvordan det gikk med tier2/tier 3 armoren, da jeg begynte å spille kostet en tier 2 glyph ca 75m creds, nå ligger den på 40-45m (RK2) så alle de som forventer å få viralbots slengt etter seg, må nok belage seg på en skuffelse.

 

 

Jeg mener forresten å huske at Funcom planlegger ett system som WOW har med armor basert på pvp tittelen din.. kan hende det åpner spesielle pvp shops og lignende, kan hende grinden for LE armor begynner der.

Meningsløs pvp grind 4tw.

 

/telia

Lenke til kommentar

oi, oi, oi, oioioioi.... Panther > Kyr'ozch Sword!! Det stemte, Fikk altså Panther på Enno i går. Det medførte en økning på 1000 på Critical hit fra 880'ish til over 2000 (med Wrangle da, nesten 1900 uten Wrangle). Det var utrolig gøy.

 

Nå har jeg begynt å brøyte meg vei gjennom Foremans Office. Så kult å tanke Tri Plumbo på level 67 med et team på 4, Doc, level 67, en Enf til på level 67 og en NT level 63. Den andre enf'en brukte klubbene fra TOTW. Vi klarte å droppe Tri før Challenger var gått ut.... Etterhvert skal Lab director legges flat også, jeg skal ha den neckpiecen som du en får for den questen.

 

Ellers kan jeg bekrefte at når du leter etter en spesiell Novictum, så kan du være sikker på å finne alle andre, uten den du er på jakt etter. Jeg hjalp broderen å finne Novictum Sand til MA'en hans i går. He,he han fant ikke en eneste, men heldigvis fant jeg 3 stk. Så vi byttet litt..

Lenke til kommentar

.... men en skal vel ikke klage, kanskje?

 

Før det begynte med lag, så gjorde jeg og broderen en test. I Foremans klarte vi nesten for enkelt å få tak i Gamma Card før vi ble level 70 (bare oss to i teamet) Dvs. Enno og Drbrat, vi følger hverandre på levels. Så tenkte vi, det må da finnes en utfordring her.... og det er det jo forsåvidt. TIM f.eks. Og som tenkt så gjort, Oss to alene mot monster roboten i kjelleren av Foremans. For å si det spnn, det var nesten for enkelt, :thumbup:

 

Ok, neste utfordring... he,he uten questen gående prøvde vi oss mot Lab Director, men det ble for tøft så vi døde begge to. Men det var jo gøy å prøve. Om et par level og Tier1 levlet noen level til, så skal det vel la seg gjøre, kanskje. Vi var begge enige om at Rik Rak ikke var noe vits å prøve seg på. Drbrat går fortsatt rundt med Chalice fra TOTW, men han lootet et par Gamma ejectors, så det kan være han skal bruke de. Eller er det dumt? Bør han heller få tak i de pistolene som dropper oppe med Lab Dir? Har noen et råd her... he,he jeg husker ikke engang hva de pistolene heter.

 

Nåja, Jeg er fortsatt fornøyd med Enno. Men på level 75 blir det nye implants igjen. Da satser jeg på å få inn ql 160'ish. Tror det skal la seg gjøre, jeg skal ihvertfall gjøre et forsøk på å få på Veil of the Revoked men det kommer til å bli ganske vanskelig tipper jeg. Vet ikke om det lar seg gjøre på level 75. 440 i Intelligence er ganske heavy for en Trox enf.

Lenke til kommentar

Kjekt å høre at du også har startet en Adventurer, Momp :thumbup:

De er gøyale å spille, siden man har så mange muligheter.

 

Har en god del Adv Armor som Grus har vokst i fra.

Noen Survival Backpacks fant jeg også, og dette kan du gjerne få arve :)

 

Det blir aldri mer brukt, og om jeg selger det så får jeg omtrent ingen ting for det.

 

De Lutte

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Et spørsmål til Henning.

 

Jeg husker du en gang nevnte at man burde ha minst 3 forskjellige Bracelet of Arul Saba for å kunne skifte mellom ulike damagetyper.

 

Jeg vet at på hecklere skal man helst bruke Chemical.

 

Men på hvilke mobs skal man bruke Fire, Energy, Melee og diverse andre damagetyper ?

 

De Lutte

Lenke til kommentar
Et spørsmål til Henning.

 

Jeg husker du en gang nevnte at man burde ha minst 3 forskjellige Bracelet of Arul Saba for å kunne skifte mellom ulike damagetyper.

 

Jeg vet at på hecklere skal man helst bruke Chemical.

 

Men på hvilke mobs skal man bruke Fire, Energy, Melee og diverse andre damagetyper ?

 

De Lutte

7222227[/snapback]

 

 

Fire på RK

Chem på Hecks

Energy på andre SL mobs enn hecks

 

Dette gjelder som martial artist vel og merke, for folk med våpen bruker du bare den typen våpnet ditt gir.

Lenke til kommentar

Takk skal du ha, Henning.

 

 

Så over til deg, Enno. :)

 

I dag kjørte jeg og kameraten min et AI ground raid for å prøve å farme litt zixxer. Det kom 2 ankarier. En Scout ankari og litt senere en Guard ankari.

 

Men de ville ikke starte å spawne zixxer!

Tilslutt da generalen og alt annet var drept, så stod vi der og kikket på Guard ankarien. Det var futt nok i ham, men spawne zixxer ville han så absolutt ikke.

 

Tilslutt tok vi livet av ham. Hva kan ha gått galt her?

 

 

Jeg fikk se ground farming live her i uken. Var i en player shop for å kjøpe en nano, og der utenfor stod det en keeper og slaktet zixxer i fred og ro. Ved siden av ham stod det en Ankari og spawnet dem i tur og orden. Det hele så riktig så komfortabelt ut.

 

De Lutte - skal finne ut av det der.

Lenke til kommentar
Takk skal du ha, Henning.

 

 

Så over til deg, Enno.  :)

 

..... En Scout ankari og litt senere en Guard ankari. .....Tilslutt tok vi livet av ham.  Hva kan ha gått galt her?

 

De Lutte - skal finne ut av det der.

7226241[/snapback]

 

Ja ikke sant, desverre er det ikke alle ankaris som spawner zix. Men nå er det et par måneder siden jeg holdt på med zix farming, så jeg husker desverre ikke helt hvilke typer Ankaris som spawner. Så snart jeg skal til med raid på Enno igjen skal jeg poste hvilke typer Ankaris som du må holde liv i. Enno har holdt seg i Foremans office de siste par ukene. En artig plass å være, har endelig blitt ferdig med Lab. dir quest også. Mangler bare Tank Armoren fra Rik Rak nå.

 

Fikk forresten spilt litt med Metatrgje i går. På 3 Pen-missions gikk jeg fra 188 til 191, godt fornøyd. Endelig ute av TL-lock sumpa igjen. Må bare fortsette litt til nå så jeg kan komme til 195 og få ny pet. Det skal bli moro.

 

Edit: Kan det være Ankari Specialist?

Endret av DaTe
Lenke til kommentar
Det høres greit ut. Takk skal du ha.

Du kan godt få være med oss på et raid om du vil.

 

De Lutte 

7230250[/snapback]

 

He,he alltid klar for et raid.. :D Men det kommer jo litt an på level range teamet er da. De toonene jeg har er Metatrgje (191), Masternuke (162) og Enno (77).... ehh også Dater da (Trox MP level 11 :w00t: tror jeg)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...