Gå til innhold

6800ultra og power


Svampebob_1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

12V verdiene er nok de aller viktigste, mange har fått stabilitetsproblemer med 350w psu nettop fordi denne verdien er alt for lav på mange 350w.

 

Styr også unna Northq4001 fordi denne har kun en 15A på 12V og kan gi deg ustabilitet om du har mye utstyr (Chieftec 360W , 12V=18A ) så jeg anbefaler deg å sjekke verdiene på den psu'en du har eller vurderer å kjøpe.

 

Bzerk er et godt kjøp.

Lenke til kommentar

Kikk på sida til ASUS for kortet - power req. - link til høgre under bildet.

For "lett last" (A64 3500+ eller mindre og 2x6600GT (SLI) eller ned) sier ASUS Fra 17A på 12V og 350W eller større - "ærlige watt" x med 3 for Q-Tec....

350W PSU fra Aopen (i kassa) er vel ikke av de værste (Q-Tec..), men ligger nok på kanten til et 6800 Ultra kort / vil tro et 6800 Ultra klarer seg med samme strøm som to GT6600 i SLI.

Hvorfor ikke gå inn på siden til produsenten for å finne krav til tilbehør til hovedkortet først?

Fant krava til mitt MSI K8N Diamond til jul, slik at "grunnkrava" til PSU var kjent da og PSU i bestilling før kortet. Gikk for Tagan 480 som leverer 480W dagen lang - og har peak på 580W i ett minutt. Ikke som Q-Tec og endel andre som forteller peak effekten når de sier ei forsyning er på XXX Watt - det er som oftest effekt i sekund (tidel) ikke den effekten som kan leveres i lang tid - den holder de for seg selv :thumbdown:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...