Jump to content

Svampebob_1

Medlemmer
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det dreier seg om ca. 30Kvm. Om det har trukket ned, noe det sikkert har gjort, så spørs det om det blir nytt gulv. Takk for alle tilbakemeldinger!
 2. Vi har kjøpt et hus hvor det følger med et innredet uthus. Vi har ikke overtatt dette enda. Vi tenker å sette opp dette som en "mancave" til spill og diverse til sønnen vår. Problemet er at den som har hatt huset før oss, har brukt dette til å skru motorsykler. Det er mye oljesøl på tregulvet. Tregulvet ser ut til å være malte treplater. Ved visning så ikke oljen til å ha trukket igjennom, men det lukter veldig i uthuset. Noen som har erfaring med dette? Jeg tenker å vaske med white spirit, for deretter å male både gulv og vegger. Tror dere at dette vil hjelpe på for å få bort lukten? Noen som har erfaring med dette?
 3. Det der var et relativt tynt argument. Det du sier er at du ville hatt like lite dårlig samvittighet om du hadde slått i hjel hunden din, som hvis du rev noen planter i fillebiter? At planter har nervesystem vil vel ikke si det samme som at de føler smerte på samme måte som dyr og mennesker. Det er ganske mye forskning som peker mot at dyrene ikke er så annerledes oss som det vi har trodd. Jeg anbefaler deg å lese boken "Den ensomme apen" av Bergljot Børresen. Den var ganske lærerrik for meg.
 4. Mens IT-administratorer, utviklere og andre profesjonelle IT-ansatte ender opp med å bruke Firefox (i forskjellige versjoner), Chrome, Edge, nye Edge og Internet Exploder. Man har nettleseren Brave også som har et temmelig godt arsenal med antisporingsverktøy. Den er riktignok Chromium-basert da. For den som vil dra det enda litt lenger i forhold til sikkerhet, så kan man prøve seg på Tor Browser.
 5. Bruker innebygget LTE-modem i PC. WiFi mot en ruter vil nok føre til ytterlig tap i responstid. Skrivefeil fra min side. 25ms på 4G, sier Telenor. Dette forutsetter (som andre sier) optimale forhold. https://www.telenor.no/om/teknologi-norge/dette-er-5g.jsp
 6. Fant svaret selv. Telenor sier de leverer 24ms minimum. Dette kommer an på dekning. 5G får mye lavere responstid og vil fungere til gaming, når dette blir lansert.
 7. Hei. Har selv ikke så veldig bra responstid ved ping når jeg tester fra min egen PC over mobilt bredbånd. Får gjennomsnittlig resultat på ca. 80ms. Noen erfaringer med dette? Noen som vet om noen som leverer mobilt bredbånd med lav ping/responstid?
 8. Pål Jensen: Dette er IBM. Vil tro de sitter med relativt gode Windows PCer. Enterprise PCene til Lenovo er relativt gode og stabile.
 9. Det har ikke hindret meg.. Kjører elbil og både jeg og fruen har hver vår elsykkel. Hvilke avgifter tenker du på da?
 10. Her ser jeg bare en påstand med null referanser mot fakta. Hvis du ønsker å bli tatt seriøst, så tror jeg du må grave litt, vise til faktafeil i ingress, overskrift o.l. Hvis ikke tror jeg kommentarene dine blir mer underholdning enn noe annet :-).
 11. Du kan endre den til noe mindre plagsomt. På venstre side av rattet er det diverse knapper. Blant annet et hjul for justering av høyde på frontlykter. Helt til høyre for disse knappene er det en som du holder inne for å bytte lyd. Det må gjøres mens motoren er på.
 12. Jeg er 39 og har fulgt med på dette siden jeg var rundt 16 år. At folk flest ikke kan bli påvirket til å bli voldelig av spill er en ting. Men det er så lett å bli avhengig . Det er så utrolig gøy når man får det til og så utrolig frustrerende når man kun får juling. Tenker spes. på spill som Call of Duty, Battlefield eller typisk battle royal, som er populært nå i dag. Det er sikkert flere enn meg som har opplevd at man ikke klarer å tenke på annet enn det spillet man brenner for. Eller at man klikker i vinkel og blir grinete når man har spilt litt for lenge og ting ikke går slik man vil :-p.
 13. Har det kommet en forbedring på dette? Jeg plages med lang ladetid på vinteren med ZE40...
×
×
 • Create New...