Gå til innhold

Spillverket.no: Tips til stoff


Anbefalte innlegg

Hei

 

tenkte jeg skulle tipse om å finne noe info om vidreutviklinga av C&C serien. jeg har funnet mange sider som hevder det er ett Red Alert 3 på vei, dessverre fant jeg ut at dette skulle fårestille en mail fra EA om at de er i gang med spillet.

 

om det er mulig å skaffe riktig info om hva som skjer hadde dette vært suuupert :thumbup:

 

Takker så mye og håper det er flere enn meg her inne som venter på noe nytt innen C&C

 

:yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På siden her står det heldigvis ett ? som indikerer at dere ikke er sikre på at det kommer...

 

Denne infoen har jeg også vært borte i.... men da jeg tok meg en tur på google og søkte litt i diverse forumer virker denne E-mailen lite troverdig.

 

hvorfor skulle EA sende spesial mail til alle som vil ha nyheter om C&C? slike nyheter pleier som regel å komme på nettsidene til EA eller via andre troverdige kilder...

 

delen somvar opptatert virker faktisk mer troverdig:

Electronic Arts har akkurat uttalt at det vi ser på skjermen er et konseptbilde, og at det ikke betyr at noe spill er under utvikling. De har også bedt Planet C&C om å fjerne bildet fra nettstedet deres.

 

selv spiller jeg C&C Generals Zero Hour og før dette kom ut var de samme bildene lansert på disse nettsidene. så bildene som blir vist på nette er ikke til å stole på. bildene som vistnok skal fårestille Red Alert 3 eller Tiberian Twilight er gamle modeller fra Tiberian serien og C&C.... slik jeg ser det... og syns det virker troverdig, med tanke på at EA ikke har noe behov for å vise sine gamle modeller, derfor reklamerer dem vel heller ikk ?

 

Det jeg lurte på er om det er mulig å få tak i noen fra EA som kunne dokumentere dette? enten via mail eller andre kilder, som kan forklare hvorfor EA ikke går ut offentlig med det?

 

Håper på en tilbakemelding :thumbup:

Lenke til kommentar

Vicviper: Jeg er redd det ikke finnes mer informasjon om nye spill i Command & Conquer-serien enn det som nevnes i mailen fra Mark Skaggs (hvis du er interessert i å lese hele mailen kan du ta en titt på Gamespy sin artikkel om samme sak. Jeg finner ingen grunn til å tvile på at denne mailen er troverdig, men hvis du har funnet informasjon som tyder på det motsatte vil jeg gjerne se på det.

 

Angående artikkelen om konseptbildet, ble denne oppdatert så snart EA kommenterte saken. Vi prøver hele tiden å holde leserne våre oppdatert om interessante ting som skjer i bransjen, og et slikt tegn på at EA jobbet med et nytt Command & Conquer-spill var absolutt viktig nok til at vi synes det var viktig å skrive om det.

 

Vi kommer i alle tilfeller til å være på pletten så snart vi får vite noe om kommende C&C-spill.

Lenke til kommentar

Jeg tviler ikke på at de lager ett nytt C&C spill...

 

Men hvorfor skulle de sende en mail?? Det virker ser så lite profft ut!

 

dessuten er det utrolig lett å fake en mail + at har noen sett hvor den kommer fra? om EA kan konstatere at en slik mail er skrevet?

 

jaja, håper det kommer opp noe mer om ett nytt C&C uansett

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...