Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Oversikt over utbygging for ADSL


Anbefalte innlegg

Har gått å siklet etter adsl siden jeg flyttet for et halvt år siden, for et par måneder så sjekket jeg jara.no, der de har oversikt over sentraler som er i drift, sentraler som ikke enda er idriftssatt, og sentraler som planlegges utbygd.

Her stod det at sentralen hos meg skulle være idriftsatt den 15 februar. Når jeg sjekker jara nå, så står det at sentralen er idriftsatt.

 

Jeg stakk innom sentralen da de var å satt den opp, og fikk bekreftet at det var telenor som satt den opp. Det har i ettertid kommet opp et lite skilt ved sentralen, der det står at det vil bli mulig å bestille adsl fra 12. feb.

 

 

Jeg regner ikke med at telenor kommer til å oppdatere denne sentralen på siden sin på noen dager, men jeg ringte telenor for å høre hvordan det lå an.

Han jeg snakket med hadde ingen oversikt over dette, han visste ikke engang at det var satt opp en sentral der det gjelder.

Jeg spurte om han kunne oppgi noen jeg kunne henvende meg til for å få et svar på dette, men det kunne han ikke.

Er det sånn at telenor ikke vil si noe om dette? Eller vet de rett og slett ikke noe om det?!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jaja, support konsulentene hos telenor er veldig forskjellige :roll:

Jeg ringte igjen i dag, og ble satt over til en annen konsulent enn i går, hun var faktisk hyggelig, i motsetning til han jeg snakket med i går.

 

Hun fant frem sentralen, og så at den var satt i drift, så hun tok imot en bestilling for meg på adsl :)

 

Merkelig at den ene jeg snakker med blånekter for at det finnes en sentral der, mens en annen finner den frem på 10 sekunder, og kan ta imot en bestilling :hmm:

Lenke til kommentar
Du skulle ikke valgt Telenor. :thumbdown:

Hadde nok ikke så mye valg, ellers ville jeg valgt noen andre. Kunne fått rabatt på nextgentel f.eks, ettersom firmaet jeg jobber i er forhandlere av de. Og bluecom har billigere og bedre linjer enn telenor, liker ikke den ut-hastigheten til telenor. Men problemet er at disse skulle ikke gå inn i sentralen :roll:

Lenke til kommentar

Telenor kundeservice følger ikke med i det hele tatt.

 

Har opplevd en liknende episode selv.

 

I mitt tilfelle fikk jeg bekreftet at jeg kunne få adsl og bestilte denne via nettet.

Fikk brukernavn og passord, samt installasjonsdato. En uke før installasjon fikk jeg telefon som sa at jeg ikke kunne få adsl likevel, pga at sentralen var full.

Jeg hadde allerede da prata med naboen som er telemontør og han sa han skulle legge det inn for meg neste uke. Jeg konfronterte han med opplysningene fra Telenor, og han sa at de ikke hadde oversikten.

 

Så han tilbød seg å ordne det for meg, så nå sitter jeg her på adsl..... Gjelder bare å kjenne de rette folkene så ordner det seg :thumbup:

 

Ang. kundeservice, så tror jeg det sitter litt av hvert av folk der som alle andre steder ikke alle som er like oppegående.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...