Gå til innhold

Crucial og Samsung PC2700 sammenligning


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bra!

 

Hyggelig at man sier ifra i Hw.no forumet når man har laget en ny test folk kan ha nytte av å lese. Jeg vil ikke si at det er "feil" å gjøre det. Og hvis det stirder mot retnigslinjene burde de kanskje omformuleres litt? Selv om det er litt reklame så er det jo ett bidrag til hardwarenorge!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-20 23:01, Dimm skrev:

Hva er forskjellen på "By SPD" og "By Host Clock" ?



 

SPD er forkortelse for "Serial Presence Detect", og innrettning på minnebrikken som forteller hovedkortet om bl.a. størrelsen på minnet, hastigheten samt pasende minneinnstillinger. Dette er altså informasjon om hvordan hovedkortet skal "snakke" med minnet, f.eks cas2.5 eller cas 2.0. Ved å sette minnet på "By SPD" vil altså minnet kjøre på de innstillingene det er beregnet på fra produsent.Her er en link som forklarer dette i detalj.

 

Dersom du setter hovedkortet til å kjøre minnet "By Host Clock", vil hovedkortet benytte informasjonen som ligger i SPD for å sette hastigheten på minnet. Dersom det er PC2700 minne, så vil hovedkortet sette minnehastigheten til 166MHz (som tilsvarer DDR333). Selvfølgelig gjelder bare dette dersom hovedkortet støtter denne hastigheten. Når vi overklokker minnebrikkene så setter vi denne hastigheten manuelt, slik at vi overstyrer denne funksjonen.

 

 

Edit: feil i link

_________________

Byggeren

 

slapps.gif

 

[ Denne Melding var redigert av: byggeren på 2002-06-21 10:27 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...