Gå til innhold

Morsomme historier fra barndommen din


SupremeX

Anbefalte innlegg

vi hadde ein lek vi kallte elefant leiken. men ingen veit koffor. for den handla om å sure seg inn i 2 dyner å finne åpningen ut :!:

6540120[/snapback]

Denne leken hadde jeg og broren min også, kjempemorsomt. :)

6540328[/snapback]

hehe, veit, :w00t:

 

EDIT : I barnehagen når vi hadde kjysseleiken var det alltid ein som skulle vere på jentene sitt lag :ermm: forsatt litt tvilsom i dags dato :!:

Endret av drugis
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hm, ja. Jeg har jo fått høre noen historier da :p

 

Jeg hadde en ting med å sette fast hodet i ting; diverse trapper, gelendre, sprinkelsenga mi.

Men mest spesielt er nok fugleburet. Jeg sku bare besøke fuglen vår.

Da mamma fant meg, satt jeg skrikende på kne, men hue inn i fugleburet. Og denna strakkars fuglen var jo livredd :dontgetit:

 

 

Ellers så har man jo på film at jeg meier ned søskenbarnet mitt, for så å danse etter lollipop. For da var det nemlig min tur.

 

Ellers så kan man jo nevne at de første orda mine var "kikki kakka mi" elns.

Det betød da "Kirsti, flaska mi!" (Kirsti er da stebestemor).

 

Og at jeg likte å tegne på de hvite veggene med mammas knallrøde lebestift :!:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Da jeg var liten pleide jeg å ta buss sammen med mamma opp til barnehagen. Der serverte jeg noen røverhistorier til de som gadd å høre på, og jeg fant fort ut at jo mer sinnsyke de var, jo mer oppmerksomhet fikk jeg. Det var dog viktig å ikke si noe fullstendig usannsynlig for da visste folk at jeg løy.

 

En historie jeg serverte en dame på bussen var at "Mamma sa at pappa går i en annen barnehage, og den heter fengsel." Dette kunne jo vært noe en mor kunne sagt til ungen sin i barnehagen (det skal sies at pappa aldri har vært i fengsel, jeg tviler på om han noensinne har fått en bot) men det var selvsagt bare tull. Mammas forsøk på å ro i land situasjonen ble bare sett på som fornektelse av sannheten av de andre på bussen, og mamma har ikke fått så mange medlidende blikk verken før eller siden.

 

En annen gang ble mamma stoppet på vei hjem da hun hentet meg i barnehagen av en av de ansatte. De lurte på hvordan det gikk hjemme, for jeg hadde nemlig fortalt en dramatisk historie om at pappa hadde vært i en bilulykke med en mann som hadde drukket 12 øl, men at det hadde gått bra med pappa for han hadde bare drukket fem. Heller ikke dette var i nærheten av sant..

 

Hvorfor ikke foreldrene mine adopterte meg vekk aner jeg ikke :)

Lenke til kommentar

Husker jeg pleide å stå opp tidlig på lørdags morgenen og ta alle rester av øl, kaffe, brus evt. vin og sånn som stod på vaskerommet og kjøkkenbenken, blande det sammen i en flaske med vann og drikke det.

 

Husker også at jeg en gang i barnehage alder vekte mamma med å bite henne hardt i brystvorta. må ha vært fin måte å våkne på :!:

Endret av TrulZern
Lenke til kommentar

Var 5 år og jeg og en kamerat fikk med oss 3-4 andre jenter og dannet en klubb. Som kort gikk ut på å blotte seg for hverandre - noe alle var enige om var en god ide. Jentene begynte først, og da det så var min tur erklærte jeg at medlemskapet mitt var gått ut og jeg ville ikke fornye det ^^

 

Det var imidlertid ikke situasjonen da jeg og en annen kamerat gikk en tur i skogholtet noen dager etter nyttårssaften. Han fant en helt perfekt rakett-pinne, som jeg simpelthen måtte ha - koste hva det koste ville. Jeg sa jeg ville gjøre hva som helst, hvorpå han sa seg villig til å skjenke meg denne gudsbenådede pinnen dersom jeg viste ham utstyret mitt. En heller dårlig byttehandel for hans del tenkte jeg, oppfylte ønsket, fikk pinnen og opplevde pinne-nirvana i noen timer.

 

Barnehagen vår lå ved en trafikkert vei, og grensen var kun et lavt gjerde. Ved gjerdet var det noen busker som var så beskjært at det egentlig bare var greiner som man kunne bøye. Jeg oppfordret min kamerat til å bøye en slik pinne og samtidig legge en stein på enden (som på en katapult) og deretter vente på en forbipasserende bil. Dette syntes han hørtes ut som en meget god plan, gjennomførte med glans og fikk med seg en bilrute-regning med hjem til foreldrene ^^

Lenke til kommentar
Pinnenirvana, hva faen er det? :S

6585019[/snapback]

Nirvana er en tilstand budhister mener at mennesker kan komme opp i hvis de følger visse veier. Denne tilstanden kalles da Nirvana og er en høyere tilstand hvor mennesket føler et eller annet. Husker ikke så mye av det der.

 

Men uansett, Nirvana er en hellig tilstand og pinnenirvana må være en tilstand der man rett og slett blir evig lykkelig av å få en spesiell pinne en liten stund.

Lenke til kommentar
Husker også at jeg klarte å komme gjennom PC-spillet Larry Laffer 6 da jeg var 7-år.

 

HAHA! Jeg også!! :!:

 

en annen historie jeg har blitt gjennfortalt:

Jeg var vel rundt 4 - 5 år da dette skjedde

 

Vi satt og spiste middag, en helt vanlig sommerdag...

plutselig ringer telefonen! Ivrig som jeg var, løp jeg bort til telefonen og løfta opp røret... forreldrene mine kunne høre meg svakt si: "det vet da vel ikke jeg", for deretter å legge på røret igjen.

 

da jeg kom tilbake til spisebordet, spurte pappa: "hvem var det som ringte?"

jeg svarte følgende: "det var ei dame som sa "hei, hvor har jeg kommet hen?"... og det viste vel ikke jeg"

 

:!: HAHA! jeg er dum ass!

Lenke til kommentar

Det var den gang jeg bodde på Sloråsen i Oslo og var rundt tre år. Jeg hadde fått lov til å gå til en vennine (på samme alder) som bodde rett bortenfor. Selvstendig som jeg var den gangen hadde jeg visst bestemt meg for å dra på kiosken og kjøpe meg Sandwich. Jeg overtalte venninen min til å bli med, og uten å gi beskjed til noen satte vi avgårde til kiosken.

 

Jeg må vist ha hatt peiling på hvilken vei kiosken lå selv om det var mellom ti og femten minutter å gå for en liten tass som jeg den gang var. Vel framme hadde vi gått bort til kiosken og spurt om vi kunne få Sandwich. Så liten som jeg var hadde jeg selvfølgelig ikke helt begrep på hvor mye de forskjellige myntene hadde vært og viste fram en femkroning. Dette var jo selvfølgelig ikke nok, men kioskmannen hadde vært så snill at vi alikevel fikk hver vår Sandwhich.

 

Omtrent samtidig som vi var kommet frem hadde da foreldrene til denne venninen funnet ut at vi ikke var i hagen og lekte lenger. Moren hadde da ringt til mine foreldre og de begynte da å løpe rundt og se etter oss. Etter en stund fant de oss nede ved kiosken med is klint rundt i trynet med kioskmannen passende på oss.

 

Mine foreldre var ikke akkurat glad for at jeg hadde satt ut på denne turen, men den endte da hvertfall lykkelig. Jeg fikk tak i Sandwhichen jeg ville ha og mine foreldre fant meg. Ingen skade skjedd :whistle:

 

Snorre :)

Lenke til kommentar

Vel....

 

Engang Jeg Var 3år gammel, så var bestemor og passa meg siden mamma skulle til oslo. også gikk jeg på do. så ropte bestemor "Hva Driver du med?" jeg hadde låst døra. så sa jeg tilbake: Jeg gjør mine egne saker... 30 minutter senere kommer jeg ut og later som ingenting.... så har jeg tatt alle dopapir rullene og stappa alt oppi skåla. sånn ca 20...hele toalettet var stappet med toalett papir.

 

En annen gang da jeg var 7år sov jeg hos onkelen min...så ble det snakk om festival og safe sex på tv...så spurte jeg onkelen min ca 100 ganger hva kondomer var. så svarte han alle gangene at jeg skulle spør mora mi.

 

 

hmm...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...