Gå til innhold

Prisgaranti Lefdal HP 2710 PSC


Anbefalte innlegg

Hei

 

Var på Lefdal i Sandvika for ca. en uke siden og mener å huske at HP 2710 ble solgt for 4995 der, mens den her: http://www.strettoshop.no/PartDetail.aspx?q=p:641327;r:pg selges for 3378,- + frakt = 3471,- totalt. Etter prisgaranti gir det en pris på 2709,- kr. på Lefdal, noe som jo er sensasjonelt billig! Løp og kjøp!

 

Forresten noen som vet om man kan bruke en prisgaranti flere ganger, dersom man senere skulle finne et enda billigere tilbud?

 

 

Alexander

Endret av magnaral
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vurderte denne printeren selv, ved bruk av prisgaranti og en sterk fobi for kabler, som gjør at vi vil ha en printer med WLAN-funksjon.... forkastet hele ideen:

 

Her er grunnene:

HP'en har en haug med funksjoner, men det virket på oss som om den ikke gjør noen av de skikkelig bra. Bl.a. er det ikke mulig å skrive ut dobbeltsidig eller på CD/DVD-plater. Tenkte kanskje at scanner/kopimaskin ville være kjekt å ha, men her i huset har scanneren ligget i hylla det siste året. Kopieringsfunksjon trenger vi ærlig talt ikke. Display og kortleser er også fint, men uansett ville vi kikket på bildene på PC for redigering osv. FØR vi skriver de ut - dermed er det en overflødig funksjon. Blekkpatronene til HP er også svindyre, og det blir ikke bedre når de ikke er separate. Hvis en farge går tom - well, buy a new one! I tillegg er programvaren BLOATED og full av bugs! Over 700MB må installeres for å kunne bruke den, og så fungerer det dårlig i tillegg. (søk på nett)

Lenke til kommentar

Du kan bruke prisgarantien flere ganger ja om prisen går videre ned, men er vel like greit å vente til det har gått 29 dager før du benytter deg av den ;)

Men husk at den butikken du sammenligner med må ha ett fast utsalgssted og ikke bare være nettbutikk etter det jeg har forstått ;)

Lenke til kommentar
Hvilken printer endte du opp med til slutt, og hvor kjøpte du den? Har hørt mye bra om Canon og Epson multifunksjonsskrivere.

 

Alexander

Canon er vel den produsenten som er best likt av 'folket', vil jeg tro... forholdsvis billig blekk, god kvalitet osv. gjør sitt til det. Epson har jeg ikke så mye erfaring med, men blekkprisene er avskrekkende i seg selv.. :dontgetit: ... Har ikke kjøpt noen printer enda, men regner med å gjøre det i løpet av denne uka som kommer, eller neste uke... det blir høyst sannsynlig en av Canon sine nye Pixma-printere, men vet ikke helt hvilken enda! Antageligvis IP4000 eller IP5000.

 

Sånn som en annen skrev på forumet her:

Drømme-printeren hadde dog vært dersom jeg fikk:

1. Alle fargene til IP8500.

2. "Standalone" funksjonaliteten til IP6000.

2. Dråpestørrelsen til IP5000.

3. Trådløsheten til IP4000R.

Enkel sammenligning

IP8500 har 8 farger, 2 picoliter dråpestr.

IP6000 har 6 farger, 2 picoliter dråpestr. kortleser, display.

IP5000 har 5 farger, 1 picoliter dråpestr.

IP4000/R har 5 farger, 2 picoliter dråpestr. /WLAN

Endret av jendor
Lenke til kommentar

Canon har billig blekkpatroner, men du må skifte skriverhodene fra tid til annen. Det er heller ikke så veldig mye blekk oppi patronene.... literprisen er ikke veldig bra likevel.

 

Skal du ha kremutskrifter, så går du for Epson. HP er det stort sett bare å drite i. Det er kjip kvalitet på både skriver og utskrift. Masse halvveis bra funksjoner men får "killer-funksjoner". HP er også desidert dyrest på blekk.

Lenke til kommentar

Canon er nok uansett betydelig billigere enn HP når det gjelder driftskostnader iallfall.

 

Noen som vet om denne skriveren (MP 780) har mulighet for å koble til nettverk? Dinpris.no sier ja, mens Canons egne sider ikke sier noe om saken.

Endret av magnaral
Lenke til kommentar

USB + vanlig nettverkstilkobling + trådløs nettverkstilkobling på IP4000R.

IP4000 er samme printeren, men kun med USB-tilkobling.

Dobbeltsidig printing er det vel på begge 2, så vidt jeg vet.

Genialt med printing på CD/DVD.

 

Det er definitivt verdt de få hundrelappene ekstra for muligheten til nettverkstilkobling. Bruker den nå i trådløst nettverk, og det fungerer strålende :thumbup:

 

Ellers er printkvaliteten helt topp etter min mening.. er fornøyd med dette kjøpet ja :p

Endret av jendor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...