Gå til innhold

Tråden om MMA (Ufc, Pride, K-1, Shoto)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men likevel kjører de kjip taktikk med de 2 siste kvartfinalene i GP'en. Å vente helt til juli blir for lenge, og interessen daler jo lengre man venter.

 

Har problemer med å se at resten av turneringen går som den skal. Hadde de kjørt kvartfinaler i april som planlagt hadde det vært god tid å riste av seg eventuelle skader, nå er det bare såvidt det holder på tid om de skal bli ferdig i år.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han har jo grapplet og instruert aktivt selv om han ikke har gått MMA-kamper, og han har en ren BJJ-base, så tror ikke han skal være for rusten. Grapplere holder seg jo også generelt bedre en de med boksing/kickboksing/muay thai-base.

 

Er jo dessverre alltids en sjanse at han blir wrestlefucked av en eller annen tufs med skikkelig topgame, men har all tro på at han blir første nordmann med seier i UFC. Er på tide, med tanke på at svenskene, finnene og danskene har klart det.

 

 

Lenke til kommentar

Da er det bekreftet at Jon Olav Einemo har signet med UFC til en 6 kampers kontrakt over 2 år !

Kult! Men jeg må si meg skeptisk til at han kommer til å gjennomføre alle de kampene. Han har vært gjennom en haug med skader, og det har alltid stoppet han fra å realisere potensialet sitt. Ifølge folk som har trent med han så hadde han egentlig lagt opp for ikke så alt for lenge siden, fordi han hele tiden pådro seg småskader under hver eneste oppkjøring.

 

Er jo dessverre alltids en sjanse at han blir wrestlefucked av en eller annen tufs med skikkelig topgame, men har all tro på at han blir første nordmann med seier i UFC. Er på tide, med tanke på at svenskene, finnene og danskene har klart det.

Enig der, forutsatt at han ikke skader seg alt for mye. Ellers er det vel ingen andre skandinaver som har hatt en større karriere enn Joachim Hansen, selv om han har gjennomført den utenfor UFC. Gustafsson kommer kanskje til å bli større på sikt.

 

 

[edit] Intervju her:

 

http://www.youtube.com/watch?v=Je28FkWN5eg

Endret av Geir M
Lenke til kommentar

Hadde håpet de heller skulle få inn Joachim Hansen

 

Helt enig, men lite sannsynlig. Her er hva Joachim sa når han ble spurt om å fighte i UFC

 

"I would fight any one of the UFC lightweights, but the problem is that I will never put my foot in the octagon after they (UFC) tried to be funny. I would rather have bleeding hemorrhoids than fight for the UFC. The Japanese MMA audience is the best in the world. They make magic! I would rather have one true Japanese MMA supporter than one million fake mainstream supporters that will turn their back on you as soon as you lose a fight. I don't care about things that are mainstream."

 

kilde: MMAMania

Lenke til kommentar

Jeg er forsåvidt enig i det Joachim sier. Jeg har fått en inntrykk av at UFC er veldig useriøse, og det er vel ene og alene grunnet oppførselen til Dana White.

Han snakker alltid dritt om andre organisasjoner og rakker ned på dem, krangler med fighterne sine og oppfører seg rett og slett helt på tryne, når han egentlig skal være en seriøs mann.

 

Bare de utsagna når Fedor tapte er nok til å bevise det. I tillegg hva han sa når Fitch tapte. Han er jo helt idiot og eier ikke et snev av respekt for "arbeiderne" sine.

 

Så skal det bestandig være så show. Fighterne som er mest fancy får bli, men de som ikke er like fancy, men samtidig er ordentlig gode, får aldri sjansen sin. I tillegg til at dem ikke får sjansen, snakker han dritt om dem i MEDIA. Jeg skjønner at det hele handler om penger for organisasjonen, men samtidig er det en SPORT. Man kan veie det opp mot hverandre og gjøre ett kompromiss.

 

 

hater jeg det jævla propaganda programmet, fight for the troops. :p

 

Det var vel alt jeg misliker med UFC. I bunn og grunn er det vel mest Dana som suger k***.

Lenke til kommentar

Dette er nok det smarteste for han. De skikkelig store tungvekterene har rett å slett blir for flinke for Fedor. Er ikke lett å vinne over en annen kjempeflink fighter som veier tett på 30kg mer enn deg under kampen.

 

Fedor considering move to 205

 

Sources close to the Russian say he is giving serious consideration to the prospect of fighting newly crowned Dan Henderson at 205 pounds.

 

The prospect of the fight was put to him by Strikeforce before the weekend’s Henderson/Feijao showdown.

 

Negotiations are underway and - if past experience is anything to go by - are likely to go on for some time. But the fight is of interest to all parties and is likely to happen later this year.

 

Kilde: Fedor considering move to 205

Lenke til kommentar

UFC har kjøpt Strikeforce!!

 

UFC president Dana White today announced in an interview with MMA Fighting that Zuffa, LLC, the parent company for the Ultimate Fighting Championship, has purchased Strikeforce.

 

"Strikeforce is going to continue to run business as usual," White told MMA Fighting. "There's contracts in place. These guys are on Showtime. Strikeforce pulls good ratings for Showtime. I think Showtime is happy with them. All those contracts will be honored. These guys are going to remain Strikeforce fighters.

 

Intervju av Dana White her

Lenke til kommentar

Dana sier jo klart at det ikke blir noen forandringer foreløpig. Ingen kamper mellom fightere fra UFC og Strikeforce, ingen co-promotering, ingen superfights, og de fortsetter som separate organisasjoner.

Jepp, jeg skrev bare her etter å ha lest overskriften på mmafighting. Men på halvlang sikt kommer nok de beste uansett til å havne i UFC. Regner med/håper på at folk som Overeem, Diaz, Werdum, Silva etc. havner i UFC når de nåværende kontraktene går ut.

Lenke til kommentar

Var på fest da en kompis drar fram mobilen og ser helt sjokket ut og viser artikkelen der man ser gliset til dana white og zuffa har kjøt strikeforce. Trodde han hadde funnet fram en kødde artikkel men ser nå at det faktisk er sant.

 

Da er det håp å se ubereem mot velasquez en vakker dag! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...