Gå til innhold

Tråden om MMA (Ufc, Pride, K-1, Shoto)


Anbefalte innlegg

Så fett at de endelig har kommet med live sendetid på sports.yahoo.com til 112. Har stått 10pm EDT (som er 4 om natta her) som er tida det blir vist på tape delay i statene, mens eventet egentlig begynner 1 pm EDT (som er 7 på kvelden her). Sto det samme på ufc.com her om dagen også, men i følge det lokale programmet som jeg fikk på mail fra fight club'en starter første ppv fighten 6:45 lokal tid. Etter hva jeg skjønner i forhold til W7 tidssonene så ligger Abu D 2 timer foran oss, så da er det kanskje en 2 timers tape delay ?

 

Uansett ! Det som er fett er at det endelig er live til en normal tid her, så går ann å kjøre en kveld med masse fighting og alkohol. Stemning !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Yahoo Sports har høyere kvalitet på sendingene (max 1200k) enn hva ufc.com har, hvertfall forrige gang jeg sjekket. Sendingen begynner klokka 7 på yahoo sports til lørdag, så blir nice med en kveld med mma og øls !

 

Kvaliteten er helt topp på yahoo sports, og til 250+ kr er det absolutt en grei pris !

Lenke til kommentar

Yes, satte den på high ;) Er vel blitt litt bortskjemt med alt HD materialet jeg laster ned. Kvaliteten var grei nok uten fullscreen, og elendig i fullscreen. :ermm:

 

Har også sitt langt bedre kvalitet på veetle-streamer (pirate, sikkert streamet fra TV), så ble litt skuffet ja.

Endret av GSP<3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...