Gå til innhold

p900 nyttige, gode programmer og spill


fashion

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvordan fikk du gjordt det?

På xmobil.no reklamerer de for det. Sjekk der.

 

Tilbake til spørsmålet igjen. Du burde ha S-Man. Det er veldig bra. Det er en blanding av Utforskeren, min datamaskin og kontrollpanel på pcen. Men pass på hva du gjør. Kan komme til skade for å slette en del av opperativsystemet :( Sokoban er et morsomt spill også. Gratis også. Det er mange programmer på handango.com Bare ta på sorter etter pris-lav høy så får du det som er gratis først ;)

Lenke til kommentar

Bare lurer på en ting angående den oppgraderingen. T9 ordboken er det fremdeles mulig å velge å ha den på Norsk?

 

Grunnen til at det høres interessant ut med den oppgraderingen er PRO DUE på 1GB. Hadde vært flott til masse videoer og musikk. Det er det jeg er mest interessert i.

 

Har ingen programmer å anbefale. Ville lagt innpå filmer og musikk jeg. Komprimer en full film. Da får du den på ca. 100MB og da har du underholdning for kjedelige bussturer og lignende. Jeg bruker programmet VirtualDubMod til det.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Kan anbefale den oppdateringen du får via Xmobil.no! Min P900 ble toppers etter det, og den fungerer fett som en mp3-spiller nå, ettersom jeg får lagra mange flere låter.

 

Hei,

 

jeg har fått problemer med bluetooth etter oppgradering fra p900 til p910 software. Jeg får ikke brukt bluetooth handsfree. Men å synkronisere med pcen går fint.

Når jeg mottar en samtale når bluetooth handsfreen er koblet til, vil den ikke overføre samtalen til handsfreen, den spør om jeg vil overføre samtalen til telefonen. Velger man nei, så legger den bare på.

 

Noen som har opplevd det samme?

Endret av fashion
Lenke til kommentar

Om du går på gsmteknikk.no og leser hva som skjer når du oppgraderer den tilP910i står det at den kan ha problemer med bluetoothen, og de blr bare engelsk språk. Om du tar en softwareoppgradering er dette problemet kanskje borte, men ta softwareoppgradering av P910i da, ikke P900. Men jeg kan ikke garantere dette, og om du får en P900 tilbake tar jeg ikke ansvar for det ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...