Gå til innhold

mest vanskelige spill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

må si metroid prime-serien. spillet gir deg sjelden sjangse til å slappe av.

jeg er kommet rundt 20% ut i spillet, og allerede da utfordrer spillet evnene dine. hadde et eksempel i går da jeg hadde to life bokser igjen. slåss mot tre space-pirates. en på bakken, og to med jetpacks. jeg hadde ingen missiler igjen. men jeg tok dem med glans likevel. jeg var da ganske tømt for liv. men bare for å gjøre saken verre. kom det 5 nye på bakken. disse er egentlig ikke kraftige. men 5 stykker, med lite liv. da strømmer adrenalinet. jeg banket dem til slutt med få power igjen. vanskelig spil!

Lenke til kommentar
hele Commandos serien :thumbdown:

Virker som de prøver å gjøre det hardere for hvert spill de slipper ut :p

You can't mean that!

 

Hvis du sier at comandos serien er vanskeligste spillene du har spilt,

dæven da har du ikke spilt mye spill min venn!

 

Noe av det som gjør comandos til et bra strategi spill er på grunn at det ikke er FOR vanskelig, men heller ikke for lett!

 

(Slet litt med lvl 7 på eneren :whistle: )

Lenke til kommentar
tekken 1 på ps 1!

uff det var vansklig!

Tuller du, jeg rundet Tekken 1 på Ultra Hard med King for flere år siden uten å dø en eneste gang, og jeg var ingen Hardcore gamer med det spillet.

 

Det vanskeligste spillet i verdens historie kommer til å bli Devil May Cry 3 på vanskelighetsgraden over Dante Must Die (det vanskeligste i eneren) når det kommer ut 24 mars i år.

 

Men det vanskeligste jeg har spilt hittil må være Ghouls & Ghosts på det vanskeligste uten continue eller uendelig liv. Forresten, ikke tro at jeg har greid det, det er veldig vanskelig, men det er også veldig gammelt, og ikke så bra, så jeg gidder ikke å prøve engang. Men Devil May Cry 1 på Dante Must Die er dødsvanskelig, selv på Normal så var det veldig vanskelig første gangen.

Endret av Samael
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...