Gå til innhold

Skal ha ny mus, trenger tips


Anbefalte innlegg

Hei, Først, så tengte jeg på en MX510, men så så jeg at MX 1000 hadde synket så laft i pris hos komplett, så jeg tengte på den.

Da jeg kom på skolen på torsdag (i dag) fikk jeg to advarsler mot MX1000, det var at den ikke var noe god å holde i, og den var ikke den beste til spilling.

I dag, da jeg var hos en jeg kjenner, anbefalte han Razor.

Nå vil jeg da ha deres meninger..

Skal jeg ha MX 510, MX 1000, razor, eller noe helt annet?!?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har i alle fall ingenting annet en positive ting å si om Razer Diamondback. Stabil, ingen krinking, fantastisk nøyaktiget, ligger veldig godt i hånden, lekre store knapper. Skal du bruke den til gaming er den også helt nydelig - laseren slår seg aldri av som på de fleste andre mus fra andre fabrikanter, så du slipper å "miste" kontakt med musen. Ingen rekalibrering er nødvendig.

 

Rett og slett bare en real kvalitetsmus. :)

Endret av transistorbass
Lenke til kommentar

Jeg velger selv mx510 først. Har hatt mx1000 og msie 4, men syntes ikke disse var noe gode. Mx1000 var etter min mening helt ubrukelig i spill(nå snakker jeg kun om cs), siden det ikke går an å løfte musa mens man spiller(siktet liksom henger etter), noe jeg er vant med. Nå er det lenge siden jeg har hatt msie4, men jeg husker jeg hadde mye trøbbel med scrollen, og at størrelsen kanskje var i det største laget. Begge disse to musene ble solgt under en time etter at jeg kjøpte de.

 

Nå har ikke jeg prøvd den nye musa fra razer, så jeg kan ikke si noe om den.

 

Jeg har også lest en del om den kommende musa til Logitech(mx518?), som skal være spesielt beregnet for gamere. Så kanskje det er lurt å vente litt?

 

Uansett, om du leter litt her på forumet, merker du fort at det finnes tonnevis med innlegg om akkurat dette, så råder deg til å lese disse. Lykke til!

 

Mvh.

Paal Myrvang

Lenke til kommentar

Når det kommer til det med hvor god ei mus er i hånda, så er det en 100% idividuell greie, så ikke ta slike råd fra noen som ikke har helt nøyaktig like store hender som deg selv. Beste du kan gjøre er å gå til en butikk og be om å få holde musa selv, gjerne prøve den litt med en demo pc. Når det er sagt har jeg hørt at Razer Dimondback er en veldig generisk formet mus som burde passe de fleste. Vil du absolutt ha trådløs, ville jeg gått for MX 1000, (har selv mx700 og er fornøyd med den). Hvor mye dette rekalibreringsproblemet kommer til å plage deg vet du ikke før du har prøvd den. Hvis du leser bruker erfaringer i prisguiden, vil du få inntrykk fra folk som faktisk har prøvd den. Der kommenterer som regel bare de som er skikkelig misfornøyd, og de som virkelig digger den musa.

 

Men som nevnt før, prøv musa før du kjøper. Det er ingen annen måte å være sikker på at du blir fornøyd.

Lenke til kommentar

Quoter meg selv fra en annen tråd jeg ;)

Har selv MX510, Razer Dimondback, Q-Pad og func. Er ikke i tvil når jeg sier at Razer Dimondback på Q-Pad knuser alt jeg tidligere har prøvd av mus og musematter ned i støvlene. MX510 er ikke engang i nærheten.

 

Men må si jeg forsåvidt skjønner dem som skryter av MX510. Den er ganske ergonomisk utformet og har et bra design. Til vanlig windows-bruk er den helt grei. Men for min del skuffer den kraftig når det kommer til spilling. Den er stor og tung, noe som gjør den vanskelig å manøvrere i raske fps-spill. Det gjelder selv om jeg har fjernet loddet. Den har ikke spesielt glatte museføtter, så for meg var bruk av skatez et must (tungvint). Den har en overflate som føles klam og svett om du bruker musa over lengre tid. Den blir også fort skitten pga den glatte overflaten. Men selv om jeg høres veldig negativ ut, så mener jeg så absolutt at det er en bra mus. Den er bare ikke så perfekt som enkelte vil ha det til

Lenke til kommentar

Vist du er ute etter en God mus kan eg anbefale Terratec mystify Mamba den er billig men imponerende god. ligger godt i handa og er presis og rask. ( minst like god som Mx serien til logitech etter min mening.

 

ellers så ville eg godt for en dyrer Razer Mus. forskjellen er at dei er raskere og er litt mer komfortable å spille med, du har og uendelige muligheter med dei programerbare tastene, det er ganke enkelt den beste spille musa som er å få, men den koster....

(ser ganke rå ut også)

 

Edit: Razer musa tar litt tid å venne seg til da den er formet på en annen måte enn andre mus. Du må ganske enkelt utvikle din egen teknikk, slet en stund selv med den gamle Boomslang 1000.

Endret av cerox
Lenke til kommentar

Ler meg ihjel av han med x-dama!!! :!:

 

Men seriøst!!! Hadde MX510 og var kjempefornøyd med den, men etter at jeg hadde

prøvd Razer Diamondback måtte jeg bare bytte. Så fin å holde, så nøyaktig, så lett...

Bare positive ting om denne ja. Har prøvd MX1000 hos broderen og denne er også bra, men litt tung etter min smak. Kommer jo an på hva man bruker den til og da.

 

Mitt valg : Razer :thumbup:

Lenke til kommentar

Blir den klassiske kampen mellom microsoft, logitech å razer....

 

Nokså det samme som Intel eller AMD ?

 

Du må enkelt å greit selv finne ut hva du liker som alle andre. Enten prøve musene hos forretning eller finne på noe annet. Alle musene har forskjellige egenskaper, du må velge hvilke du vil ha.

 

God jakt på DIN ultimate spillemus :thumbup:

 

 

 

PS! Razer å AMD ruler :tease:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...