Jump to content

Liestöl

Medlemmer
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Har litt problemer med å finne rett skjerm. Den perfekte skjermen hadde vært Samsung S27A950D, men glossy skjerm er totalt turn off. Asus VG278H har matt skjerm, men hører at den ikke har så bra bilde. Siden jeg ikke bryr meg om 3D og har AMD 7970 så frister kansje ikke denne skjermen så.. Skjermen skal brukes til film og gaming. 27" 120hz hadde vært stort pluss. (men må kansje droppe) 1920x1080 vil jeg ha. DisplayPort ville vært praktisk, siden jeg skal kjøre 3skjermer. Men converter fungerer nok.
 2. Du kaster ikke bort en plass på "kvota." P22 er en liten pistol og går under "spesialpistol" klassen. Du kan ha en større .22lr pistol i tillegg, da den går under "finpistol" P22 som eneste førstevåpen vil jeg ikke anbefale, da det er meget vanskelig å skyte små pistoler. Anbefaler sterkt å kjøpe en større "finpistol" med en gang i tillegg. Hämmmerli lager fine konkurransevåpen, har selv en 280. Vil du heller han en billigere "normal" pistol, bør du se på Ruger Mk2/3 eller Browning Buckmark. P22 er en ypperlig pistol til spesialklassen, men krever å bli pussa etter hver gang. (magasiner også) Og sørg for at pistolen er en nyere modell, 2007+ for å slippe barnesykdommer. Årsmodell er merket på pipen, AA, AB, AC = 2000, 2001, 2002 osv. Har selv "fyllt" en feltløype, og tatt KM gull med Walther P22.
 3. Ok, kan vell konkludere med at det er mye uvitenhet blant folk når når det kommer til FP. Neste gang det blir et problem skal jeg prøve å forklare. Om ingenting annet blir avtalt før vi starter FP kommer jeg bevist til å stå på mitt krav å lede samtalen når jeg vinner roll. Blir det krangel fylles bare ignore lista mi! :!: FP skal jo bli tatt flere ganger, må jo være interessant å se fra begge sider?
 4. Fikk et litt dårlig førsteintrykk av flashpoint. Spillte meg opp til lvl17 oprative før jeg backtracka den første flashpointen. Er det normalt at gruppeleder restarter samtaler pga. han ikke er enig? Valgte å være høflig til en "Moff", da ble samtalen restartet, og igjen valgte jeg høflig. Da kom det caps lock i chatten hva jeg skulle svare. Stakk bare fra gruppen og kjørte flashpointen solo siden jeg var 7lvl over. Fikk noen "GAY" whispers som lett førte til ignore. Er valg av light-darkside i flashpoint et problem, eller var jeg uheldig med idioter i gruppa?
 5. Jeg har opplevd (i gode gamle dager) at druids og shaman måtte heale etter mas i grupper og at fury warrior ikke kom på tale i guilds osv. Rogue var enkelt og greit. Take it or leave it. For bare gjøre det klart at jeg kun er speca DPS og vil ikke heale. Noe jeg ikke liker og er lite energieffektiv siden jeg ikke satser på det.
 6. Lurer på om jeg må prøve ut dette spillet. Har gjort litt research og som gammel classic WoW rogue, ligger "concealment operative" nærmest mitt hjerte. Ønsker ikke å gå på en smell her, er det forventet at en op av og til må være healer i grupper uansett spec? Da går jeg heller assassin, kan ikke fordra healing..
 7. Har hatt kabinettet i noen måneder nå. Pent, stort og lett å arbeide med. Genialt med støvfiltere og lydisoleringen hjelper mye. Merker godt støyen når jeg åpner luka forran! Men kabinettet veier alt for mye!
 8. Ok, men uansett hvorfor sender sivilforsvaret spørreblankett til folk allerede innrullert i HV? Må nok ta en tlf. ja.. Edit: Snakket med sivilforsvaret, dei trengte mer mannskap og hadde bare sendt ut masse brev til alle i rett alder for å kartlegge. Sivilforsvaret har vist ikke kontroll på hvem som er i HV eller ikke.
 9. Hei I dag fikk jeg et brev: "Varsel om pålegg av tjenesteplikt i Sivilforsvaret". Say what? Jeg har gått førstegangstjeneste, er befal i HV F-styrken, har tatt og melder meg på hv-kurs som bare det. Men sivilforsvaret kan ta seg en bolle, jeg har gjort og gjør mer enn min minste tjenesteplikt. Er dette aprilspøk, saksbehandlerfeil eller noe dei sender ut til alle norske borgere? Dette kan vell ikke være rett?
 10. Ahh, det var greit. SSD blir spennende å prøve... Takk for hjelpen
 11. Hei Har et spørsmål om SSD. Siden jeg allerede måtte bestille noe fra MPX tenkte jeg å slå meg på "SSD-bølgen." Har kjøpt en Corsair F60 som jeg vil kjøre os på. Men så er jeg litt forvirret, trenger jeg og kjøpe en kontroller også? Hadde ikke tenkt å kjøre noe raid. Og er det noe annet jeg må tenke på, i forhold til en normal disk?
 12. Har ikke tenkt å bytte karriere, vil bare få noe ut av HV når jeg allerede er der. Ser fra til kurset nå, noen andre her som har tatt det?
 13. Er det unormalt å ha litt lyst på sersjantvinkler? Det er jo mer en det, orker ikke å være en passiv umotivert menig uten lønn på en øvelse. Har lyst å være med å planlegge ect. være aktivt med på øvelsen når jeg først er der. Prøve meg på ting litt utenfor komfortsonen, erfaring jeg kan ha nytte av i yrkeslivet og mer stas på cven. Har kansje et mål å kurse opp til troppsjefkurs 1 om ting går greit. Det er min grunn..
 14. Har et spørsmål om heimevernet her. Fikk akkurat innkallelse til første skikkelige heimevernsøvelse nå til våren, så jeg tok en tlf. og sa at jeg ønsket å bli sjant og måtte sende meg på kurs i full fart. Motivert personell var en mangelvare og jeg ønsker å få mer ut av øvelsen! Hvis jeg får kursplass, får jeg med meg "Lagførerkurs Gevær" før øvelsen. Gjorde litt research på nettet nå, men blei litt i tvil. Kvalifiserer jeg til stilling som sersjant til våren etter lagførerkurset? Eller er jeg nødt til å ta "Grunnkurs lederskap" også? Litt nedtur hvis jeg ikke blir sjant til øvelsen..
 15. Jeg har singel 5850 og forumet blei svakt lyserosa, i steden for lyseblått. Blei feminint og jentete på HW, men en "Restore Factory Defaults" fika det på et blunk.
×
×
 • Create New...