Gå til innhold

Maxtor 120gb Kræsj


Anbefalte innlegg

Hei og hopp .. Fin start på morran med at en av mine kjære disker plutselig er "tom". Dvs, 2.5gb ledig av 120gb sånn det alltid har vært. Men filene er lixom helt borte, så kan det nesten høres ut som at den "stammer litt" når jeg går inn på den .. Begynner og lage en sånn svak "tikk, tikk, tikk" en gang hvert 4-5sek ca.

 

Noen som har noe tips ? Recovery el noe ? Er disken søppel el kan den bli fin igjen ved evnt en liten formatering og slikt ?

 

 

 

:no: neineinei ... Første gang dette har skjedd meg på 10år el noe..

 

 

edit: trykkleif

Endret av miZtiNk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om filene bare ble borte (Sånn helt magisk :p) og den lager klikkelyder i oppstart så er det nok et tegn på at disken er døden nær. Med tanke på filene dine, så kan du prøve et program som heter File Scavenger, har aldri prøvd det selv, men har sett det i aksjon og det funker rimelig bra.

Lenke til kommentar

Lager ikke noe lyd før jeg prøver og gå inn på den .. Da begynner den og tikke litt ... Kan det være temperaturen ? Har flyttet data'n inn på ett bøttekott og der står også varmtvanns sprederen så det er jo egentlig temmelig hett her inne (ca 30c) og jeg har ingen ekstra vifter wse ....

Lenke til kommentar

Rebootet, tok ut og inn kabler men samme feil.

 

Synes det er litt merkelig at den finner 1-2år gamle filer helt fint men ikke de som ligger der nå ... Den fant overhodet ingen av de som skulle ligget der, men alt annet som har ligget på den siden den var ny ... :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...