Gå til innhold

Pinnacle AV/DV? og hdd plass


Anbefalte innlegg

Trenger ett kort med inngang både for mitt nye dv kamera, samt mitt gamle Hi8, for å kunne redigere både gammelt og nytt film-materiale.

(tenkte først på ett kamera med analog inn, men fant ut at det var jo bare en ekstra omvei, når jeg likevel kan kjøre analoge opptak rett på pc.)

Fant ut Pinnacle AV/DV burde gjøre susen(vet noen hva som er forskjellen på standard og deluxe pakken, sistnevnte er jo nesten 3x dyrere)

 

Nå har jeg en P4 1000mhz, ikke rare greiene, og ikke altfor stor hdd.

Noen med erfaring her som kan fortelle meg hvor mye hdd jeg trenger for å redigere f.eks. 60min råfilm (og om det er noe forskjell på hvor mye filmen tar på hdd fra Hi8 kontra DV)

 

Leste såvidt noe om at Pinnacle hadde noe som het "SmartCapture" som visstnok skulle være plassbesparende i redigeringsprosessen.

 

Min plan er forøvrig å brenne det ferdigredigerte på DVD (en eller annen billig brenner fra Lefdal/Elkjøp, Philips DVDR1620/AOPEN DUW1608, noen anbefalinger her?)

 

Kunne ikke finne noe om AV/DV pakken når jeg søkte.

 

Håper å få noen hint/erfaringer fra dere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
(tenkte først på ett kamera med analog inn, men fant ut at det var jo bare en ekstra omvei, når jeg likevel kan kjøre analoge opptak rett på pc.)

Jeg kjenner ikke de ulike kortene du bruker, så det lar jeg andre svare på, men JEG synes du du burde velge et DV kamera med analog inn for å få digitallisert de gamle Hi8 opptakene. MYE enklere enn å digitalisere dem på PC.

Og jeg har prøvd begge deler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...