Gå til innhold

Maskinen har hikkebyger


Anbefalte innlegg

Håper noen har vært borti noen lignende selv så jeg muligens kan finne ut av dette. Uansett hva jeg gjør på,enten jeg spiller,ser avi film, surfer på nettet så kommer det på en måte en hikke byge i systemet. Ser jeg film så kommer det hakkebyge i filmen, spiller jeg et spill så skjer akkurat det samme. og det samme skjer når jeg surfer på nettet. har sjekket maskinen for spyware,adware,virus, sjekket drivere på skjermkort,sjekket DirectX drivere..you name it.

 

Er det noen der ute som har opplevd noe lignende??????

plz. need assistance right away.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har du testet for virus i et online virusprog? kan være et virus som gjør det, og som samtidig fucker opp virusprog. du har på maskina.. jeg ville iallefall testet panda. jeg har opplevd det samme som deg, og da viste det seg at det var en trojaner som hadde tullet med virusprog. mitt slik at jeg ikke fant det..

 

anyway, good luck.

Lenke til kommentar

har vært borti dette ja... Her er følgende ting du må prøve ut.

 

1. Hvis du har forskjellige strømsettinger i bios og i windows, kan de krangle litt. Hvis f.eks. biosen står på å skru av diskene, og windows gjør ikke det, kan disse krangle og disken vil prøve å skru seg av, og plutselig skru seg på igjen, dette kan føre til slik oppførelse.

 

2. Drikk ett glass vann fra motsatt kant enn hva som er vanlig.

 

3. Det kan være ett program, kanskje virus program som søker igjennom litt fler filer enn den burde? Eller noe annet som f.eks. krasjer da, noen programmer, når de krasjer, bruker de 100 % cpu kraft, og grunnen til at det bare går hakkete, er fordi den prosessesen ikke har real-time prioritet, slik at den får gjort noe, bare veldig lite...

 

4. Få en venn til å skremme deg, når du ikke er klar over det, eller gå og se Ondskapens hotel

 

5. Siste jeg kan komme på, er at en driver, muligens nettverkskort driveren er buggy, jeg hadde det problemet at når jeg hadde en tp inne, ca. vært 10ende minutt, hakket den litt.

 

Så, sjekk dette, fjern unødvendig programmer, eller for eks. CTRL-ALT-DELETE og fjern alle prosessene du får lov til. se om det fortsatt skjer da.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Jeg har innstallert DU METER og sjekket der hva som skjer når de hikke/hakkebygene kommer. Da fyker plutselig linjen langt over 2mbps.

skjønner ingenting..trenger flere råd..plz

Har også prøvd og spille online.Det er helt håpløst.funker greit i noen minutter også begynner de hikke/hakkebygene og komme..spiller jeg bilspill på nettet og hakkebygene kommer så plutselig så er jeg klistret i veggen:-(

Endret av Scortech
Lenke til kommentar
Jeg har innstallert DU METER og sjekket der hva som skjer når de hikke/hakkebygene kommer. Da fyker plutselig linjen langt over 2mbps.

skjønner ingenting..trenger flere råd..plz

Har også prøvd og spille online.Det er helt håpløst.funker greit i noen minutter også begynner de hikke/hakkebygene og komme..spiller jeg bilspill på nettet og hakkebygene kommer så plutselig så er jeg klistret i veggen:-(

Legg inn TCPview fra sysinternal.com så ser du hvilken nettverksprosess som er aktiv når det skjer.

Lenke til kommentar

Hikkebyger...aha.

 

Værvarsel for Scortechs pc, utstedt 8/1-05

 

Det ventes hikkebyger over hele hovedkortet, i forbindelse med et lavtrykk som har dannet ustabile spenninger i alle kondensatorene. Bygeaktiviteten vil trolig minke utover kvelden, men avløses imidlertid av stormende kuling fra kabinettviftene i øst, som senere dreier på vest når lavtrykket passerer og spenningene blir negative. Utrygt for støvbyger over ca 5 centimeter, til dels med statisk elektrisitet i indre strøk. Rundt prosessorsokkelen bør man påse at alle fester sitter skikkelig, da det er fare for tornado i dette området. Temperaturen i kabinettet ventes å synke noe i forbindelse med vindøkningen, og vil ligge på 30-50 grader avhengig av område, lokalt under 30. PCologisk Institutt anbefaler å feste alle løse kabler for å unngå skadevirkninger på gjenstander disse kan komme til å rive med seg. Vi gjør også oppmerksom på at dette vil få ringvirkninger for operativsystemet i denne perioden.

 

Ontopic: Jeg tror det er greiest å starte med det siste tipset, for jeg antar det er så at dette bare skjer så lenge nettverkskabelen står i? Hvis det er svchost som er synderen, er det godt mulig at rasputin_g har et poeng av betydning her. Har vært utfor det samme, da var det referanser i environment variablene til en domenekontroller som ble tatt ned, og disse maskinene fikk symtomer tilsvarende de du beskriver. Hva deler nettverkskortet IRQ med? Hvis det deler IRQ med en annen enhet som er i bruk, ville jeg forsøkt å sette PnP (Plug and Play) OS til "No" i BIOS, evt koble den fra hvis det er en usb-enhet etc.

Lenke til kommentar

En ting jeg har sett forrårsake slike "hikk" i maskiner med IDE disker er at en disk er koblet til koblingen midt på en IDE-kabel og ingen enhet på enden. Koble om slik at disken er på enden av kabelen. I slike tilfeller er det gjerne snakk om fullstendig frys (ikke engang musepeker kan flyttes) med noen sekunders mellomrom.

Lenke til kommentar
Da fyker plutselig linjen langt over 2mbps.

Du må nok finne ut hva som bruker den båndbredden ja.

NetLimiter kan være noe...

 

Hadde noe lignende hikke selv engang, men det var med et Asus HK med et Asus frontpanel. I Bios hadde jeg satt instillingene til å oppdatere hvert 10. sek.

Hvert 10. sekund hikket pc'n min. Røska ut det fronpanelet og hikken forsvant.

Lenke til kommentar

Jeg har også noe liknende... Har formatert PC'en for ikke så lenge sida og det var da det begynte... Trodde først at det var strømforskyninga og bytta den, men fortsatt er det der... Hvis jeg f.eks drar musa fram og tilbake, så lagger'n og Football Manager som nesten ikke krever noen ting lagger etter hver pasing... Veit at det ikke er no med pc'en fordi alt var bra før jeg formaterte...

Lenke til kommentar

Det var oppsett på oppkoblingen som var helt "fucket" ..jeg koblet fra ledningene til adsl modemet,fjernet alle drivere til nettverkskortet,fjernet oppkoblingsoppsettet..Restartet maskine på nytt, installerte nettverkskortdrivere på nytt,laget en ny oppkobling...

 

Da var "hikkebygene" helt vekk og er frisk og kjempefornøyd nå:-)

 

Hjalp med god gammeldags manuell arbeidskraft ved fjerning av drivere,fjerne oppkoblingsoppsett og installere alt det på nytt..

 

Det var hostesaft oppskriften min:-)

Endret av Scortech
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...