Gå til innhold

Optimal utnyttelse av viftene


PrayingMantis

Anbefalte innlegg

Heisann

 

Har i en liten tid tenkt ut følgende. Hva med å montere et bøyelig rør fra CPU vifte og rett til et uttak fra innsiden av kabinettet så det er helt tett. Da vil jo luften ikke påvirke tempen i resten av kabinettet, annet enn det lille som tempen på utsiden av slangen/røret gir. Ved å gjøre dette fra alle vifter så vil vel dette være helt knall for de som sitter med kabinetter som ikke har hundre og ørten luftehull, eller har jeg misforstått noe nå. Kan jo ikke med 100% sikkerhet si at dette er smart. Kan jo være at det skapes en vakumeffekt som ikke er helt heldig, ikke vet jeg. Men hovedtanken min er jo at jeg har sett på mange kabinetter, og da mener jeg MANGE, og jeg lurer på hva de folka har tenkt da de lagde kabinettet. Jeg tror at dette kan være en greie å foreslå for en del folk som lager slikt.

 

Jeg skjønner at det kan bli en og annen merkelig lyd som skapes ved å føre lyden gjennom en slange, men hva har man ikke beta testere for ;)

 

Ka du tru ? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faaaaaaaen da... Viste ikke at sånt fantes jeg :p

 

Men den der foreslår jo luft utenfra og inn. Jeg tenkte kun på for å frakte varm luft veldig fort ut. Si at man har en 120mm nede foran, to 80mm bak og en i siden av et plexi vindu, og en 120mm vifte i plexi i topp. Da tenkte jeg at man f.eks fester et sånt rør fra cpu vifte og rett ut, så et fra chipset og rett og ut og så en fra skjermkortvifte og rett ut. Så skal den 120mm vifta foran i bunn suge inn kald luft og den 120mm i topp suge ut varm luft. Ville ikke dette blitt veldig bra ? En siste ting kunne kanskje vært og montert en boks rundt minneplassene med uttak for feste av et slikt rør og så ført dette ut. Litt mye vifte kanskje :p

 

EDIT: Lagt ved bilde av meg selv :innocent:

 

doh.gif

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...