Gå til innhold

Korleis veg skal skjermkortet stå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-06-04 03:16, LarsC skrev:

Litt mer info hadde vært fint, men kortet skal vanligvis stå med VGA-utgangen pekende _ut_ av kabinettet....


 

Hadde vært litt morsomt å sette kortet med VGA-utgangen inn i kabinettet. Kan hende man må sage litt for å få det til, men det klarer vel enhver hardcore casemodder. Med det ville kanskje blitt litt vanskelig å koble til skjermen da. :grin:

 

Alfred_, jeg tror nok som LarsC sier, at du må komme med litt mer info om hvilken hardware du har og hva som skjer når du skrur på datamaskinen.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-04 07:14, Alfred_ skrev:

Da skjer ingenting når eg skrur på datamaskina. Kortet står med kontakten peika inn i maskina. Skal ikke dette væra lukka system?


 

Nei det er rett det. Det kan hende du må ta skjermledningen ut gjennom floppy-disken. Da går det bra... Du kan godt prøve å ta skjermkortet nedi der som ram'en skal stå. Da får den data raskere og bildet blir bedre. Men igjen... Ledningen må nok ut gjennom forsiden av kabinettet.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-04 09:49, ChristianW skrev:

Hmm... Er det ikke mulig at hvis du fjerner agp/pro sperreduppeditten som er på noen hovedkort så får du nedi kortet feil vei?


Christian


Skal du få det ordentlig nedi så må du i de fleste tilfeller skjære hull i hovedkortet til "bakplaten" også, hehe. Du kan jo selvsagt ta den av også, du trenger jo ikke den allikevel siden du skal ha kortet feil vei inne i pc'en. :razz:

Lenke til kommentar

En plastflaske. Det er det som må til. Hvis du putter skjermkortet oppi en plastflaske og lar det ligge i tre måneder, og så tar det oppi en isa-slot, da virker det.

 

_________________

toolband.gif

Hello, I'm a signature virus. Copy me

to your signature and help me spread.

 

[ Denne Melding var redigert av: Jimmy Pop på 2002-06-04 10:01 ]

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...