Gå til innhold

java apps med gprs tilgang


patPost

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

APN = Access Point Name = Tilgangspunktnavn

 

Hvis programmet krever en tilkobling via GPRS så er det viktig å vite hva slags tilkobling denne krever. Hvis du skal mot Internett så er APNet "internet" hvis du har Telenor og "internet.netcom.no" hvis du har NetCom. Hvis programmet kun krever en WAP tilgang så skal det holde med den du allerede har.

Lenke til kommentar

Ok. Takk.. Prøvde å gå inn på "kommunikasjon/Internett-innst/Internett-profiler/Netcom WAP GPRS" på k500i'en min nå. Der bytta jeg internett-modus fra wap til http. Ingen av javagreiene på telefonen får noe kontakt med nettet likevel.. Uansett hadde det vært skikkelig tungvint å bytte på dette hver gang jeg skal leke med java ( for når den står på http kan jeg ikke wappe).

 

Forresten kan jeg ikke velge hvilken datakonto hvert program skal bruke. Noen flere idèer om hva jeg kan prøve?

Lenke til kommentar

Er ikke meningen at du skal gå inn å endre innstillinger hele tiden. På K500 har du ett valg som, heter Innstillinger for Java i kommunikasjons-menyen. Gå inn på den og prøv å aktivere en internettkonto/wap konto.

 

Hvis du ikke har en internettkonto (samme datakonto som du feks bruker til mail) på telefonen så lager du den på følgende måte:

 

Kommunikasjon

Datakomm

Datakontoer

Ny Konto

Velg GPRS

Gi kontoen ett navn

APN: internet.netcom.no

Lagre

Lenke til kommentar

Måtte bare rote frem en K500 og teste selv. Det du gjør er å lege en internettkonto som jeg forklarte i det forrige innlegget. Deretter går du inn på Kommunikasjon - Internett-inst - Internett profiler og velger Ny Profil. Gi den ett navn (feks Java) og velg internettkontoen under Koble til med og Lagre. Så går du ut igen til kommunikasjonsmenyen og aktiverer denne Internett-profilen under Innst. for Java.

 

Funka hos meg på første forsøk ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...