Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Man kan gå ned ca 25kg til badesesongen om det startes nå.

Jeg endrer matvarene mine på deff, da ender jeg opp med å spise mer / være mettest på deff.

Skrevet (endret)

5kg.

 

På 10-12 er man så rippet at man ikke burde gå lavere, dvs da ryker mer og mer masse for mindre og mindre fett.

5-6-7% da er man på scenen sammen med Arnold.

 

RPE MyR-forum.

Vil anbefale styrkeløfterene til å følge med på det som skjer her.

Endret av War
Skrevet

Tror jeg trenger meg nye joggesko snart, kjente jeg fikk vondt på fremsida av leggen når jeg sto på tredemølla sist. Håper jeg ikke får beinhinnebetennelse igjen, hadde passa ekstremt dårlig nå..

 

Skoene er vel rundt et år gamle nå, regner med man sliter ut joggeskoene ganske mye fortere når man bruker de til tung styrketrening i tillegg..

Skrevet

Hvorfor bruke treningssko til styrketrening? Til knebøy, markløft og ja alle andre styrkeøvelser går jeg i sokkelesten. Et alternativ er sko med flat såle. Sko med demping er ikke anbefalt.

 

Men skal kjøpe noen gode fulldempede sko på MX Sport, slike fulldempede asfaltsko til rundt 1,5 lapper. Blir litt mer behagelig og risikofritt på tredemøllen.

Skrevet (endret)

Jeg bruker et par innesko, av typen fotballsko (futsal!?). De er ganske flate, og tilnærmet null demping. Synes de funker bra :)

 

Edit: Til styrketreninga altså.

Endret av Sir-Andy
Skrevet

Fekk Prozyme mikspakke idag. Har kun smakt vaniljen, og den var no god, men trur eg kjem til å gå fort lei. Uansett, spelar det noko rolle kor mykje vatn eg blandar med? Når eg rister shake'en, så blir det ein del om til skum. Vanlig?

Skrevet (endret)

Blir skum ja. Rist mindre. Det trengs ikke så mye risting før det løser seg opp.

Blandingsforholdet regulerer smak og tykkelse på shakes.

 

Edit: Lurt å la shaken hvile i 1 min eller 2 etter risting. Så blir skummet borte og ting får løst seg opp.

Endret av Sir-Andy
Skrevet
Når eg rister shake'en, så blir det ein del om til skum. Vanlig?

Har du i det filtret/risten inni?

Den burde du kaste med en gang.

 

Protein skal uansett stå 2 min før den drikkes så smaken setter seg.

Da skal alt skum være borte.

Skrevet

Siste 10 år har jeg ikke fått en eneste pulverklump i munnen uten filter.

Den lager bare masse skum.

Prøv iallefall uten.Kommer vel an på hvordan man rister.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...