Gå til innhold

Office 2003 Standard på to PC'er ? Funker det ?


Zuul

Anbefalte innlegg

Har Office 2003 Standard Edition. Det brukes i skrivende stund på en laptop. Spørsmålet er om jeg kan installere det på en PC til ? Det står på pakken at det er beregnet for 1 bruker. Vil det fungere ? Eller vil jeg få opp en feilmedling når jeg skal aktivere Office på den andre PC'en ?

Jeg er jo en og samme brukeren selv om det er to forskjellige PC'er :roll:

 

Hilsen Zuul

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har ikke lisens til det (m.a.o ikke lov). Jeg har ikke erfaringer med produktaktivering i office 2003, men om det funker på samme måten som i server 2003 og XP så vil du nok få problemer ja. Imidlertid kan du jo bare ta en telefon til Microosoft og si at du har slettet det fra den forrige PC'en og har installert det på en ny. Jeg har studentlisens på windows 2003 server, vi er flere (studenter) som bruker samme nøkkelen, men en telefon til microsoft pleier å hjelpe :)

Lenke til kommentar

Fant svaret. Office 2003 Retail har vist muligheter til å installeres på 2 PC'er. En på laptop og en på stasjonær. Utover det fikk man problemer ifølge Microsoft. Har akkurat installert og aktivert Office 2003 på den stasjonære. Det fungerer glimrende :D

 

Thanks anyway :)

 

Hilsen Zuul

Endret av Zuul
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...