Gå til innhold

Plz help! x800pro flimmer problem..


_richter_

Anbefalte innlegg

Hei, akkurat fått meg asus ax800 pro kortet. Hadde tidligere radeon 9700 pro. Kortet gir meg utrolig mye skarpere bilde og fungerer utmerket i 3d applikasjoner. MÈN; det virker som kortet ikke lystrer når jeg setter opp hz til ønsket 85hz. Uansett hvilken oppløsning og hz jeg velger så flimrer bilde alla 60hz i xp. Kjørte samme oppløsning/hz på forrige kort.. Har prøvd det meste av drivere, medfølgende samt siste catalyst drivere (4.11). Samme problem.

 

Kan det ha noe med spenning på kortet å gjøre etc? får jeg ikke fikset det må jeg prøve å bytte det inn.. Hjelp tas imot med glede!!

 

 

 

Intel 2,53ghz

1gb ram

ax800pro

Nec fp1355 22"

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjermen tåler 1600x1280 og 85hz ja.. Er faktisk den anbefalte oppløsninga på Nec fp1355 22". Kan kjøre høyere også.

 

Kjører DVI fra skjermkortet og vga inngang på skjermen. Har DVI begge steder men har ikke fått somla meg til å kjøpe en ren DVI kabel. Uansett var ikke dette noe problem på 9700Pro kortet..

 

Blir gal av dette ;)

Lenke til kommentar

Ahh noe så deilig, fixa driten!. Måtte ty til konkurrende forum dog..

 

Problemet oppsto da jeg "glemte" å uninstallere Omega driverne som ble brukt til Radeon 9700 kortet.. ax800 kortet ble satt inn før uninstallen og driverne ble lagt oppå hverandre.

 

Kjørte driver cleaner 3.3 samt uninstallerte display adapter i safe mode, etter det installerte jeg vanlige drivere etter en restart.

 

Det viste seg å være en ekstra tab under avansert som overstyrer refreshraten på kortet. Der sto det max 60hz på monitoren! selv om det sto 85 hz i display properties.. Satt den opp til 85 og vips!!

 

Var som å skjære løk å sitta å glo på 1600x1200 i 60hz.. ;)

 

Takk for hjelpen selv om jeg klarte det sjøl!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...