Gå til innhold

Gainward 6800 GT Vannkjølt/Aquagrafx 6800


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har vannkjølt mitt Gainward Geforce 6800 GT Golden Sample. Bruker AC Aquagrafx 6800 vannblokk

 

45 idle 57 load, men hvis jeg stresser cpu og gpu på likt så blir temperaturene litt høyere, i og med at vanntemperaturen stiger og jeg har for liten radiator. Skal kjøpe ny snart. Strømforsyningen min er vel også litt svak. Har en enermax 350w og det er vel litt lite til en P4 3.2 GHZ og et Geforce 6800 GT/Ultra. Har tenkt å prøve å klokke mer når jeg får ny psu (550w) og en til radiator.

 

Når jeg fikk skjermkortet, det første jeg gjorde var og ta av orginalkjøleren. For de som ikke kjenner til Gainwards sin kjøleløsning så består den av kobber på gpu, aliminum på ram og to vifter oppå dette.

 

Jeg fjernet kjølepastaen fra gpu men q-tips og alkohol. De hadde klint på masse pasta, det fløt masse pasta utenfor core. Smurte Arctic Silver 5 på GPU og brukte thermal pads på minne og på de små brikkene bak med strømkontakten. Satte på vannkølingsblokken å strammet til rundt gpu. Jeg brukte skruene som fulgte med kortet rundt gpu. Heldigvis passet disse, hvis ikke så må du bruke M2 skruer med mutter og plastskive. Resten av vannkjølingsblokken festet jeg med plastskruene som fulgte med med.

 

Fikk ikke testet overklokking med standard kjøleløsning, men med vannkjøling og uten å modde bios (1.3V på GPU, Ultra kjører 1.4V) så får jeg det opp i 439/1200 stabilt og uten artifacts. Standard hastighet er 350/1000.

 

Er vel egentlig fornøyd, men lurer på om jeg kommer lenger med en til radiator og en sterkere PSU.

Endret av dreden
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...