Gå til innhold

Tales of Symphonia?


madmurdoc

Anbefalte innlegg

Har nå ventet i noen måneder på Tales of Symphonia, men for noen uker siden begynte jeg å komme i tvil om jeg skulle kjøpe det...

 

Så det jeg lurte på var om det var noen der ute som har importert det fra utlandet og prøvd det.....og hva de syns om spillet? er det et bra kjøp?

 

På forhånd takk.... :thumbup:

 

Mvh Mad Murdoc

Endret av madmurdoc
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, historien er litt.. Tja. Kampsystemet - som alle roper hurra for - er slik jeg ser det ikke mye forskjellig fra de forrige spillene i serien, og med andre ord ingen revolusjon. (med mindre man har vært "fanget" i en viss annen JRPG-serie, og dermed aldri fingret med Tales of Phantasia osv.) Men for all det, det fungerer fint. Det eneste jeg har noe å utsette på er savnet av å ha litt mere kontroll over de andre karakterene.

 

Voice-actingen er på grensen til grusom, den deaktiverte jeg kjapt. Man skulle nesten tro den amerikanske avdelingen til Namco brukte renholdspersonalet til den jobben.

For å toppe det hele har de klart å fylle spillet med intet mindre enn en hel by stappet med onanerende kattefurries (ok, bare én onanerende, men det alene er alt for mye)

 

Likefult klarte det å holde meg fanget i over seksti timer (og da hadde jeg ikke fullført alt av side-quests), så noe må de jo ha gjort riktig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...