Gå til innhold

skjermkort er for varmt


vegilus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kan umulig være noe som helst (fungerende) vifte på det kortet om det når 130(!) grader C. Enten det, ellers så har du absolutt null luftstrøm i kabinettet ditt, slik at luten som viften dytter på er nesten like varm som GPU'en. Det første jeg vilel sjekket var om viften var ødelagt. Ingen skjermkort med standard vifter skal gå så høyt, selv under ekstreme forhold...

 

-Stigma

Lenke til kommentar

for det første.. dette skjedde nettopp.. viftene er IKKE slappe... for det andre.. jeg har ikke o verklokka den, altså dette skjedde idag og jeg har hatt den nesten 1 år

 

alle viftene går fint.. det er litt rart da. :p men jeg tror ikke jeg har ei vifte på skjermkortet mitt :) men ja det kunne jo vært ødelagt (som jeg ikke tror side jeg har sett inni)

Endret av vegilus
Lenke til kommentar
Hm, jeg ville ha sjekket CPU tempen også. Om det er 68 grader inni kabinettet ditt, sliter nok prosessoren med varme også. På tide plukke fra hverandre vifter, kjøleribber etc og å finne fram støvsugeren. 130 grader, masse hybekaniner....you do the math ;)

Ikke bruk støvsuger i pc'en. det er fyfy :no:

Lenke til kommentar

Om tempen er så lav som du sier så vil jeg tro problemet ligger i kontakten med GPU, som SupremeX sa.

 

Jeg fikk det ikke helt klart for meg om det skal være vifte på skjermkortet ditt, er det en vifte og den går ikke? Om dette er tilfellet kan du sende inn skjermkortet ditt eller stripse på en 60 eller 80mm vifte selv..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...