Gå til innhold

Asus vs. PowerColor


Tha Dude

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvilket av de korta her er å foretrekke?

 

PowerColor Radeon X800PRO 256MB DDR3 AGP,ATI X800PRO, VIVO/DVI, Retail

Asus Radeon X800PRO 256MB DDR VIVO AGP, ATI X800PRO, DVI-I,ViVo, Retail

har selv et powercolor x800 xt, jeg er godt fornøyd med det :yes:

om du kjøper den versonen med bag så får du jo med en drit nice bag, jeg synes den var veldig fancy. ellers god bundel

Lenke til kommentar

har ingen erfaring med xt men eg veit om to som har pro, han eine får ca 51k i aquamark med 512mb 333mhz ram,athlon 64 3200 og powercolor x800pro men han andre får ca 57k med 1024mb 400mhz ram,P43ghz og sapphire x800pro.

 

ditta her var jo en smule unøyaktig sida systema ellers ikkje er like og eg veit ikkje kor masse ramen har å sei i dinna testen, men eg veit at cpu har noke å sei og athlon 64 3200 skal no ver kraftigare enn P4 3ghz.

Lenke til kommentar

gå for det billigste. Er som regel ikke noen ytelsesmessig forskjell. Er i bunnen samma kort, bare med forskjellige klistremerker og vifteløsninger. Så det er greit å høre rundt, med hvem som er mest stillegående. Men powercolor er så vidt jeg vet endel billigere enn asus. Og da kan du jo spandere på deg en artic cooling sak hvis det bråker for mye :D

Lenke til kommentar

den gjør vel egentlig det tror jeg, men er ikke så veldig stor sjanse for at noe går galt der. Kurant oprasjon. Men hør litt rundt, send en mail til sjappa, sjekk hvem som er stillest. x800 generelt er ikke kjent for å være et svakt vindpust. Hvis ikke så har du jo noen med ferdig montert artic cooling. Toxic serien til sapphire.

Lenke til kommentar

begynte visst å blande sepphire inn i dinna diskusjonen, følgte ikkje heilt med på topic, men når eg først er i gang kan eg no berre fårtsette :p

 

eg vil anbefale sapphire sitt kort fårdi det er litt billigare og yter like bra viss ikkje bedre, har sjøl sapphire og er fårnøyd med det(bortsett fra at det er 9600 :cry: )

Lenke til kommentar
etter det jeg har forstått, correct me if I'm wrong. Så er det ATI og Sapphire som lager selve korta. Så ati og sapphire er suppliers til andre. Mener jeg å ha hørt en gang i tida.

i så fall lager msi kort både til seg selv og creative

Endret av clue
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...