Jump to content

GrinJe

Medlemmer
 • Content Count

  650
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 :)

About GrinJe

 • Birthday 08/07/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Veldig bra, kommer aldri til å kjøpe den, men det er veldig bra de kan presse mainstream merkene. Pixel 3 med 4k batteri og Samsung skjerm så snakker vi ?
 2. Nå bør jo kanskje noen nevne at iPhone X sin skjerm kommer fra Samsung...
 3. Det er vel strengt tatt ulovlig å bruke nettverksutstyr kjøpt i feks. USA i Europa grunnet ulike regler rundt frekvenser/bånd. Fikk vite det da jeg undersøkte de ulike hjemme-mesh produktene som var på markedet i USA i fjor. Eero, Luma, Google WIFI, etc. Da jeg testet Google WIFI, USA versjon så fikk jeg store problemer med 5 GHz siden de bruker flere kanaler en vi har i Norge. Så det ble en dårlig løsning. Kjører selv med Velop løsning i bridge modus nå. Sykt dyr løsning men funker som fjell.
 4. Jeg klarer å få min Nexsus 6p til å slite uten problemer. Herjer en mye med snapchat, whatsapp, surfing osv så blir den veldig fort seig. Gleder meg til å kjøpe mobil med bedre prosessor (nexus 6p har dog vært helt fantastisk, kongetelefon frem til batteriet har begynt å få nok) Jeg fikk også problemer med batteriet, snakket med Google (kjøpte direkte fra dem) og fikk en ny mobil sendt til meg. Nå er batteriet mitt fantastisk igjen
 5. Muligens telefonen jeg skal ha i år. I all hovedsak pga DAC + 3,5 mm. De som faktisk har kvalitets ørepropper eller hodetelefoner vil sette stor pris på dette. For mannen i gata er det sikkert helt topp med enten adapter eller bluetooth propper, men for de som allerede har kjøpt dyrt lyd utstyr, så er dette gull. Når det kommer til hvor rask prosessoren er osv, kunne jeg ikke brydd meg mindre. Min 2 år gamle Nexus 6p klarer alt jeg ber den om (SD 810). Sure, kult med gimmicks og "AI", men det er ikke det jeg primært bruker min telefon til. Jeg bruker den til jobb, musikk og surfing/apper. De problemene med lysstyrke på skjermen er litt skremmende, trodde LG skulle ha god kontroll på skjermer. Dette er en av de eneste grunnen til at jeg kanskje ikke kjøper denne. I tillegg til at jeg er ekstremt glad i stock Android (Går så langt at jeg hadde kjøpt en Pixel 2 om de kom til Norge i år, noe som trolig aldri vil skje)
 6. Fikk faktisk muligheten til å teste disse. Fantastisk lyd. Har selv HD800, men disse kan ikke sammenlignes en gang. Kanskje mine HD800 hadde hatt bedre match om jeg skaffet bedre DAC/AMP combo, men det blir ikke med det første HD800 har relativt bra detaljnivå fra før, men disse presset grensen enda lengre. Bass var det området det var mest forskjell. Hørte en del på musikk i sjangeren mellom rock og metal og trommer + bass fikk en helt annen betydning med disse. Det med å ha forsterker på ørene var litt negativt også, siden disse blir varme og blir sikkert ubehagelige over tid. Hvem ville brukt 570 000 på hodetelefoner? Blir jo samme spørsmål som hvem ville bruke 3 millioner på en bil? En ting er sikkert, jeg kommer ikke til å kjøpe noen av delene Vil tro disse holder seg sikkert mye bedre i pris enn en bil
 7. Tja, 7700K koster 3500, X1800 koster 5400. I følge testen yter disse CPU-ene likt i alle spill, om ikke bedre for 7700K. Alltid noen som må spre negativitet. Aldri fornøyd. Kan ikke dere være stille en liten stund? Utrolig bra jobbet av AMD. Intet mindre enn imponerende med tanke på hvor langt bak de har vært. Følgelig må man støtte opp under AMD for å svekke Intel. De har hatt monopol altfor lenge. Det er rett og slett ens plikt som forbruker. Spre negativitet? Det er jo en helt reell sammenligning. Kan ikke kjefte på meg for å stadfeste det som en hver idiot burde se når det kommer til gaming. Det er faktisk du som er negativ her. Jeg er faktisk forsatt fornøyd med min gamle 3930k. Sorry at jeg ikke er en AMD fanboy og tar en fisk for en fisk. Jeg er et simpelt menneske når det kommer til å kjøpe produkt, jeg kjøper det som passer best til oppgaven.
 8. Tja, 7700K koster 3500, X1800 koster 5400. I følge testen yter disse CPU-ene likt i alle spill, om ikke bedre for 7700K.
 9. Mitt har i hvert fall ankommet Oslo allerede. Fikk akkurat pakke fra Postnord fra komplett.no. Bestilte kl 15.00 tirsdag, og den kom torsdag formiddag her oppe i Molde. Jeg bestilte for flere uker siden og har fortsatt ikke mottatt min. Er det FE 1080 dere snakket om her eller en annen? Var Strix 1080 jeg bestilte.. Jeg fikk mitt Strix i går.
 10. Mn ordre står under behandling enda, men antar den blir sendt i løpet av dagen. Så da bør jeg ha dette i morgen tror jeg
 11. Sennheiser HD800 koster 12 000 kr...så en god del dyrere Sykt... Slike greier er for skikkelige audiofile. Et HD-800 er en meget bra investering, mange ganger bedre enn et skjermkort som er ubrukelig om 5 år Anbefales
 12. Ja, det er litt trist at det er så mange som deg. Hadde "alle" i stedet hatt 2 skjermkort eller flere, så hadde ikke spillprodusenter kunnet slippe unna med å ikke støtte SLI/CFX. Personlig skjønner jeg ikke helt denne "frykten" for SLI/CFX. Selv ikke slik det er i dag. Det er en avveining akkurat som man gjør med AMD vs Nvidia. Noen spill er det bra på, og andre spill er det det ikke. Men nettopp de spillene som skalerer bra med SLI/CFX er jo også beviset på at det egentlig ikke er noen unnskyldning for spillprodusenter å ikke støtte det. Noen tror det fremdeles er problemer med micro stuttering ved SLI/CFX. Så de kjøper seg heller et 1070 og sitter hjemme og "koser" seg med 71,2fps på en 144Hz skjerm. Akkurat som om ikke det hakker uten G-Sync. Jeg kjører faktisk SLI i dag. Derfor er jeg 100% sikker på jeg aldri skal igjen. Jeg driter i sitte med en dårlig løsning bare for å få SLI støtte i spill bedre. Det ville uansett ikke betydd en dritt om jeg gikk for SLI eller ikke. Man bør ikke trenge SLI for å makse spill uansett. 7500 kr bør være nok penger.
 13. Personlig hadde jeg alltid valgt single kort over SLI.
×
×
 • Create New...