Gå til innhold

AVI på mac..


Anbefalte innlegg

Jeg hadde med noen AVI filmer hjemmefra til skolen og la dem inn på macen, men når jeg skulle spille dem av fikk jeg beskjed om at quick time ikke kunne spille av disse filene riktig. Den samme feilmeldingen fikk jeg om alle de andre spillerene. Jeg fikk hverken bilde eller lyd. Så laste jeg ned en kodek fra divX, stiller litt på den og vips. Jeg kan se filmene. Men lyden er fremdeles borte. Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre? Macens OS er OS9 :blush: og jeg har nyeste version av quicktime..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke bry deg med DivX-kodeken, den suger. Last heller ned kodeken fra 3ivx, som takler både DivX, Xvid og de fleste andre MPEG-4 formater. Denne er helt gratis, og med i pakken følger også "DivX Doctor" som reparerer filene slik at lyden også virker (forutsatt at det er mp3-lyd... noen AVI-filmer bruker WMA som ikke støttes av QT).

 

Når det er sagt... etter at jeg hadde installert denne kodeken og I TILLEGG hadde den nyeste DivX-kodeken installert, har jeg ikke hatt bruk for DivX Doctor til å fikse lyden. Jeg vet riktignok ikke om dette har noen sammenheng, men det skader jo ikke å ha begge.

 

Men jeg vil absolutt anbefale å oppgradere til OSX, da får du straks flere muligheter for avspilling.

 

Alien

Lenke til kommentar

Takk for hjelp hittil. Har lagt AC3 kodeken i extensions, men lyd får jeg fremdeles ikke. Kodeken sistnevnte linket til fant jeg ikke til andre mac os enn OSX. grunnen til at jeg har OS9 er fordi skolen ikke har råd til bedre til gk elever. nesten år får vi OSX. hvis noen kan gi direktelink til nedlastningen til sistnevne til OS9 ville jeg være takknemmelig.

 

Mvh Knut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...