Gå til innhold

Kritikk på bildet mitt


LiaLoco

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sorry....Jeg synes jeg hadde lastet opp bildet her...

 

Det går ikke ann å laste opp bildet så jeg linker til det..

 

http://marry59.tripod.com/]Trykk her[/url]

 

Hva synes dere?

 

Tja, bra utgangspunkt dette her.

 

For å forbedre bildet noe (min mening), ville jeg ha hatt litt mer kontrast og evt. lekt litt mer med sort/hvitt metodene (hue/sat layers, levels osv) , desaturate er ikke noe spesiell bra metode for å lage sort/hvitt bilder.

 

I tillegg ville jeg ha rettet opp bildet noe grader, da det heller noe mot høyre , samt kuttet toppen av bildet, slik at du får frem den spennende ramme i ramme effekten som ligger i bildet å venter. (litt synd at bildet er kuttet for mye i nedre kant men det kan man ikke gjøre stort med). I tillegg ville jeg muligens forsøkt å klone bort noe av "taket", altså mellomrommene mellom plankene som kan oppfattes som noe forstyrrende.

 

Du kan også kjøre f.eks gaussian blur på blokka i bakgrunnen slik at den ikke stjeler for mye oppmerksomhet fra hovedmotivet.

 

Det er ikke noe "feil" på bildet, det er bare greit å forstå at bilder ikke nødvendigvis er "fiks ferdige" rett fra kamera, litt enkel redigering, klipping og fiksing i photoshop kan virkelig trekke frem de virkelige gode elementene i bildet.

 

Ellers var det bra sett og tatt i riktig øyeblikk :)

post-209-1099141455_thumb.jpg

Endret av znapper
Lenke til kommentar

Svakheten i optikken til kameraet vises veldig tydelig. Det er ganske kraftig tønne forvregning som gjør at de rette linjene blir bøyd utover på bildet. Det kan korrigeres med passende programvare. Med større blenderåpning så ville bakgrunnen blitt uskarp og ikke så fremtredende. Disse tingene er antakelig en svakhet med kameraet og ikke fotografen.

 

Ellers så hadde det vært bedre om det hadde vært kuttet litt på toppen og vist litt mer på bunnen. Meget bra av en nybegynner.

Endret av Kristallo
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...