Gå til innhold

gammel ibook pris?


Anbefalte innlegg

sitter her med en gammel(2 1/2 år gammel) 12" iBook dual usb g3 600mhtz, med 20gbhd, 384 ram, cdrom, som jeg flittig har brukt siden den var butikk ny, må si jeg aldri har vært misfornøyd med denne maskinen, og når jeg ser på de svære tunge klossene av noen maskiner andre har drassa rundt på har jeg følt meg nokså stolt av å eie et så perfekt kunstverk, men! tingen her er! den begynner å bli litt sliten i forhold til hvilke aplikasjoner jeg kjører på den.

 

så tingen her er! jeg vurderer sterkt å selge den, grunnet innkjøp til en ny 12" g4 ibook 1,2ghtz ,512 ram, 30gb, ++ og lurer da på hvor mye dere mener jeg kan få for denne maskinen.

 

den er brukt en del, men fungerer 100% enda, har kjøpt splitter nytt batteri til den, 1 uke gammalt, den har fått bytta skjerm hengselene fordi de knakk etter et litt hardt møte med golvet, den har de normale bruksmerkene, + noen jeg uheldigvis fikk da jeg åpnet den og bytta hengselet, har god kunnskap så det er gjort etter boka. utenom det er den helt topp.

 

beste maskinen jeg har eid, synd at den må selges for oppgradering.

 

meg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, den begynner å bli vel gammel nå, men den fungerer jo til en del ting fremdeles. Liten hd og mangel på CD-brenner trekker selvsagt ned, men det største problemet er nok det faktum at den nye iBooken ligger på rundt 9-9500, alt etter om kjøperen er student. Skal jeg tippe på en pris, så vil jeg tro at du kan hanke inn 4-5000 på en god dag. Men jeg mener personlig at den ikke ville vært et veldig godt kjøp til den prisen. Hadde vel gitt 3000 selv.

Lenke til kommentar
og der kom det et bud på 5000 fra herern ved Nick Thoma_S, etter mye lesing og omtanke......

 

OM noen kan fortelle meg hva man kan få kjøpt en compodrive for?

Skal ikke si deg at det er en dårlig ide, men dersom du i det hele tatt vurderer å kjøpe en ekstern cd-brenner så kommer vel denne på en tudenlapp. Da er du oppe i 6000 for en gammel maskin, mens de helt nye koster 3000 mer...

Lenke til kommentar

Her selger de den for 125 gode britiske pund: http://www.applemacparts.com/iBook.php

 

Det handler ikke egentlig om at det ikke er lett å oppgradere iBook'en, men om at det ikke lønner seg.

 

Sleng på alle avgifter og mva. så begynner du glatt å nærme deg 2000... Og da er totalsummen din farlig nær 7000 kroner. Og det er ikke en 2,5 år gammel dual USB iBook verdt. For den summen så bør du kunne plukke opp en iBook G4 800MHz, eller i det minste en av de siste G3'ene på 900MHz på f.eks. QXL.

Lenke til kommentar

tja... er vel ikke så veldig opptatt av spill.. bare litt sånn av og til da.. Jeg driver mest med Video/bilde-redigering i skole/privat sammenheng..

 

Men selvfølgelig er det rom for litt spilling på fritiden, og da har jeg allerede det beste spillet: Starcraft, som ER mac kompitabelt allerede fra PCversjonen ! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...