Gå til innhold

Utskriftsvennleg format er ikkje utskriftsvennleg


Anbefalte innlegg

I dag skreiv eg ut ein artikkel på 15 sider. Men når dei var ferdig utskrivne oppdaga eg at programmen.no-logoen (som skal være vannmerke) ikkje blei vannmerke på min printer. Logoen la seg oppå og skulte teksten på kvar side!

 

Dette gjer at eg aldri meir kjem til å skrive ut noko på programmer.no!!! mykje blekk og papir er ikkje akkurat gratis!!

 

Men eg tippar kanskje at problemet ikkje hadde vore så stort dersom eg hadde stilt opp kvaliteten på printeren / satt Opera til ikkje å vise bileter ...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hmm... Dette var rart. Eg har no endra storleiken på logoen, slik at den i dei fleste tilfeller ikkje vil vere i nærheten av teksten. Logoen skal legge seg bakom teksten, men eg veit at Internet Explorer har problemer med PNG-bilder av og til, så det kan vere dette som forårsaka problemet.

 

Eg har diverre ikkje tilgang på skrivar for augneblinken, så eg kan ikkje få testa om det virkar. Takk for at du gav beskjed.

Lenke til kommentar

Eg gidd ikkje å teste, men det har sikkert med at skriveren er innstilt på eit mesten kladdestille.

 

Eigentleg synes eg heile logoen er bare noko klatt, kvifor ikkje heller lage ein liten tekst heilt nederst på kvar side der det står at artikkelen er frå programmer.no.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...