Gå til innhold

Port Royale 2 - En skuffelse


Anbefalte innlegg

Lånte Port Royale 2 her om dagen for å se om det verdt pengene ettersom jeg allerede har kjøp Port Royale 1. Og joda, i begynnelsen var spillet veldig bra. Handelsrutene mine gikk så det suste og pengene strømmet inn. Var lett å lage egen produksjon av varer, handelsruter var lett å lage. Så langt var alt bare fryd og gammen.

 

Men så var det tid før mitt første sjøslag. Hadde sett for meg at kampene foregikk nogenlunde likt som i nr. 1, men neida. For første kan man bare styre ett skip av gangen, mens motstander kan styre alle samtidig. Det gjør at hvis jeg "boarder" ett skipene til motstanderen, så så kan de andre skipene hans skyte meg i senk uten at jeg kan bruke noen av de skipene mine. Hvis jeg vil bytte skip å slåss med, så stikker det jeg brukte av, og kan ikke brukes mer i kampen. Og i manualen sto at de gjort det på denne måten for at det skulle være enklere for meg!! MY ASS!!!!

 

Nei ett flott spill ble helt ødelagt av den idiotiske måten kampene ble avviklet på.

*Vente på Pirates! 2*

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
herregud, det må kåres til den mest idiotiske forandringen på et spill.

 

 

Blir som å skifta fra runde hjul på bilen til firkanta. Dæng, kanskje ikke helt likt, men hvorfor forandre noe som funker?

Antageligvis fordi de har brukt motoren fra "Tortuga: Pirate Hunters" I Port Royale 2. Denne motoren var en videreforedling av den originale Port Royale motoren, men de bl a omarbeidet selve kampmotoren til å kun tillate bruk av ett skip.

 

I og for seg en grei tanke det, funket fint med 1:1 kamp i pirates, men da burde de ha gjort forholdene like, AI'en burde også hatt ett skip. Slik det er nå, blir det en kunstig begrensning som ikke akkurat fører til stor innlevelse.

 

Synd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...