Gå til innhold

Hjertet i halsen : fått gta SA


Anbefalte innlegg

En helt normal- ganske treg dag (litt grå) :) og jeg kommer sliten hjem fra skolen og ser for meg en ettermiddag foran skrivebordet for å gjøre trøtt historie. Var ferdig i sånn 4 tiden med leksene og skal lage middag, og sånn plutselig blir livet mitt (litt overdrevent men ikke langt i fra) forandret totalt! da vet jeg det enda ikke, men der og da får jeg en lapp som viser til en pakke som ligger på posten Jeg skjønner ingenting i å med at jeg ikke ventet noe pakke i dag. Jeg drar (nysjerrig som jeg er) rett ned på posten og river pappen som er rundt "diamnten" og finner ut at Rockstar har gjort en liten . eller STOR glipp, eller så har de rett å slett sendt de ut for tidlig, Tenker også at de kansje bare har sendt ut noen kopier til noen utvalgte... Og hvis noen mot formodning ikke har skjønt hva jeg fikk i posten i dag, så er det gta san andreas jeg sitter med i hånden nå :) :) :) :) :) :)

 

Jeg har enda ikke satt spillet i min ps2 enda, men gjør det nå snart ( en venn har lånt ps2 av meg og venta å få den igjen neste torsdag eller noe, men jeg ringte han og han forsto situasjonen :)

 

Jeg er helt i himmelen og er nesten helt borte. Tenk at jeg har det nyeste GTA !!!! :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:

 

OBS: bestilte spille på hjemmesiden til GTA:SA (anbefaler sterkt å gjøre det samme!!!)

 

NOEN som vet hva som har skjedd siden jeg fikk det i dag????

post-184-1098300920_thumb.jpg

Endret av spiderman162
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...