Gå til innhold

==== Slettet ====


Crack

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En KVM-switch gir deg muligheten for å sende samme signal til begge skjermer. Jeg regner med at trådstarter vil kjøre skjermene i dual modus for å få større skrivebordsoverflate, ikke at han vil ha to skjermer med identisk bilde.

 

Det som trengs da er enkelt og greit et moderne skjermkort med to utganger. Koble primærskjermen på DVI og sekundærskjermen på VGA. Resten fikser du i kontrollpanelet for skjermen. Hvordan avhenger av hva du er ute etter og hvilken driver du benytter.

 

Schmelck har skrevet en fantastisk god guide om emnet her

 

 

Det hadde tatt seg ut om trådstarter hadde kastet bor en tusenlapp på en KVM bare for å finne ut at jh_ ga et feilaktig svar sett ut fra omstendighetene. Bruk hodet litt når dere svarer!

Lenke til kommentar

Ikke noe annet enn å koble begge skjermer på kortet og gå inn på skillearket settings. Der vil du se to monitorer. Den til venstre bør være primærmonitoren, mens den til venstre er sekundærmonitoren. Klikk på den venstre og du vil se at det kommer opp en avkrysningsboks for å utvide skrivebordsoverflaten. Huk av for denne og du er igang :)

post-220-1098297315_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...