Gå til innhold

Forandre farger i gammel hardware 2 kolonner?


Anbefalte innlegg

En funksjon i gammel hardware 2 kolonner-skinnet, som jeg synes er supert, hadde vært at man kunne forandret fargene. Slik at man kunne hatt et valg nederst mellom "Blå stil", "Grønn stil", eller "Rød stil". Hadde gitt en liten, men veldig god forandring når man ble litt lei av blåfargen :) Håper dere kan ta opp, og diskutere dette internt :)

Endret av INGaR
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

QUOTE (DesertGlow @ 11/11/2004 : 15:28)
Dette kommer nok ikke til å prioriteres med det første. For tiden jobber vi med overgangen til IPB2, og det krever masse jobb, oversetting, tilpassninger osv.

Ja, sånn sett hadde det kanskje vært dumt å gjøre noe før alt er gjort ferdig med 2.0. Men er det en mulighet for at vi kan få til noe lignende senere?

Lenke til kommentar

Rent teknisk er vel dette en smal sak, men dette handler også noe om design og gjenkjennelsesfaktor, som i såfall må godkjennes på høyeste hold, og med tanke på at nytteverdien av dette er liten så tviler jeg egentlig på at det blir gjort noe med, uten at jeg skal si noe for sikkert.

 

Blir du lei fargen, kan du jo alltids bare bytte skin :p

Lenke til kommentar

QUOTE (DesertGlow @ 11/11/2004 : 15:32)
Blir du lei fargen, kan du jo alltids bare bytte skin :p

Det er sant, har etter en _lang_ periode med gammel hardware 2 kolonner begynt å bruke gamer.no sitt skin. Men jeg må si at dette på ingen måte greier å leve opp til den fantastiske manøvreringen og oppsettet til Gammel hardware.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...