Gå til innhold

Hva hadde dere syns om Starcraft med ny grafikk?


Anbefalte innlegg

Jeg vet at dette ikke akkurat er Starcraft forum, men det er jo Blizzards største spill som er her, og jeg håper at dette er godtatt :p

Hva hadde dere syntes om en oppdatert version av Starcraft hvor de bruker Warcraft3 sin grafikkmotor! Det hadde jo vært genialt etter min mening. Tror at det nesten ville ha blåst opp hele Starcraft bølgen igjen :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blizzard satte starcraft til en bestemt oppløsning (640*480 så vidt jeg husker) for at de med større skjerm eller bedre pc ikke skulle ha et overtak over de som hadde dårligere maskinvare.

Synes det var et genialt trekk.

 

Men en oppussing av starcraft hadde vært... fint!

 

Kanskje de får litt mer fart i Starcraft igjen når de lanserer SC:Ghost. En samtidig renovasjon av Starcraft da kunne nok gitt utslag. Men på den annen side er vel Blizzard mer kjent for kvalitet enn slike billige triks... De hadde nok gjort det skikkelig hvis de først hadde gjort noe ;)

 

Sp+

Lenke til kommentar

Nam nam :dribble:

 

Blizzard har vel planer om det også, altså: lage StarCraft 2. Hvis noen av dere har greid i gjennom WarCraft 3(Reign of Chaos) så er det en filmsnutt av StarCraft 2/StarCraft med wc3 grafikkmotoren 

 

Hmmm :hmm: er det noen som vet om denne filmen ligger på nettet en plass?

Tror ikke den ligger på nettet, men her er noen screenshots.

Lenke til kommentar

For min del er jeg ikke sikker på om starcraft hadde passet til wc3 motoren. den motoren gir liksom en følelse av en svunnen glemt tid med orker og alver osv. Hvis det plutselig skulle komme zerger, terrans og prottos så hadde det ikke vært helt det store.

 

Det er bekreftet at de skal komme innom starcraft universet igjen på pc, og vi kan da håpefullt gå utifra at dette blir starcraft 2. Hvis d da først lager et nytt starcraft tror jeg at de lager en helt ny motor.

Lenke til kommentar
Starcraft burde fortsette i den hardcore-action-tegneserie-pregede stilen eneren beherska som ingen andre.

 

WC3-motoren passer bedre til store seige orcs som slåss med økser enn med tre dusin zerglings som flyr på en patrulje med marines og firebats.

Helt enig, wc3 motoren er designet for wc3, dvs mindre units mere oversiktlighet. Som man ser på screenshotsa litt lenger opp på siden så passer det faktisk ikke så utrolig bra. De burde heller lage en ny motor hvis de skal lage SC2 siden det er en helt annen type gameplay.

(Prøv å vinne en kamp i SC uten å miste en unit du! hehe...)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...