Gå til innhold

Korrupt billett salg av cupfinale billettene?


MalvinP

Anbefalte innlegg

Faen så jævlig sur jeg er nå. Satt i 1 1/2 time med to telefoner i morges for å få tak i billetter til cupfinalen. Jeg hadde i tillegg organisert hele familien til å ringe for meg og. Til sammen var vi 9 stk på tilsammen 15 telefoner og ikke en av oss kom igjennom. Det er nå greit nok.

Men nå får jeg høre at folk har fått tak i billetter ved hjelp av andre ticknet nummer. Nummeret var 81511500, men folk har kommet igjennom på f.eks 501, 502 som sistenummer. Samt at folk har fått billetter ved å ringe ticknet i sverige.

 

Det som er saken er at jeg lett hadde ringt på ett av disse nummerene hvis jeg haddde vist om de, men det jeg tror er at ticknet sammarbeider med div svartebørs haier, hvordan ellers kan disse haiene som f.eks www.billettnett.no annonsere billetter til salgs lenge før de er lagt ut. Tror noen sitter her å tjener grovt på dette. Faen heller, så lenge billettene hadde gått til Brannfan(som meg) eller lynfan så det egentlig greit uansett hvilket nummer de hadde fått tak i billetten på, men at disse jævlene skal sitte å tjene seg full i peng på dette er ikke til å godta.

 

Vet flere brannfan som har fått billetter på denne måten både har tatt kontakt med Bergensavisen og Bergens Tidende. Jeg får håpe de slår opp saken, så kansje NFF kan få litt på pungen. Ikke nok med at supporterene får under halvparten av billettene, men så har de sammarbeidspartnere som ikke kan videreføre billettene på et ærlig vis.

 

Det var det jeg hadde på hjertet, vet ikke om noen bryr seg men jeg måtte bare få det ut.

Endret av MalvinP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi satt 5 stykker med 7 telefoner, vi ringte 915 11 500 fra billettsalget åpnet til det var utsolgt.

Det nærmeste vi kom billettsalget var en dame som sa man kunne kjøpe dem på nettet, deretter kom en dame som sa de ikke kunne kjøpes på nettet og deretter en beskjed om at det var stor pågang og at vi skulle prøve igjen senere, deretter la "damen" på. :mad: Disse "beskjedene" fikk vi ca. 5 ganger hver iløpet av den tiden billettsalget var åpent og etter langt om lenge fikk vi omsider beskjed om at billettene var utsolgt.

 

...flesteparten av ringeforsøkene endte opp i noen pip (ca. 6 stk.) og deretter ingenting.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Prøvde å få billetter til cupfinalen i 2001, Bryne-Viking. Kom aldri igjennom på telefonen, kjøpte den på svartebørs. Problemet til NFF ligger på sponsorsiden. 11000 billetter går til folk uten noen særlig interesse for lagene, og ofte står disse setene TOMME!

 

Billettnett.no får billettene sine fra sponsorene (iallefall hva jeg har hørt). Disse billettene trykkes opp og deles ut lenge før salget begynner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...