Gå til innhold

DVD-opptaker med harddisk


Anbefalte innlegg

Er det noen som kan anbefale en DVD-opptaker med harddisk, eller anbefales det å benytte en ekstern HD for kopiering via PC til DVD spiller/opptaker ? Hva er ellers anbefalte minimumskrav til DVD opptaker -RW, mulighet for JPG, MPG ?

Ønsker ikke å bruke en formue på spilleren så kom med gode tips.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Panasonic har gode stasjonære DVD opptakere med harddisk. De fleste modellene med harddisk har 80GB harddisk, firewire, støtte for å brenne DVD-R, DVD-RW (tror jeg) og DVD-RAM. Noen modeller har større harddisk, men er så klart dyrere. Men 80Gb burde holde lenge.

 

Hva den koster veiledende er jeg ikke sikker på, da jeg kun har sett innkjøpsprisen som er ca. 4500 (vurderer en sånn til innkjøpspris, bare de kommer med dual layer snart).

Lenke til kommentar

Klippet dette fra Dansk Forum:

Problemer med KiSS DP-558

 

Hejsa

 

Jeg har netop modtaget min KiSS DP-558 idag og har set frem til at kunne lege med dette "vidunder". Jeg er dog løbet ind i en lang række problemer som jeg håber nogle her kan hjælpe med.

 

Jeg har opdateret firmwaren (2 gange!!), dette forløb fejlfrit. Det skal måske siges at jeg havde nedenstående problemer inden jeg opdaterede.

 

1) Prøver jeg at se TV ser billedet ud som om det er kodet (den flimrer grønt, gråt og orange). Lyden er fin. Det skal lige siges at billedet var fint til at starte med, imens jeg så sorterede kanalerne begyndte den på dette.

 

2) Den kan ikke nå internettet selvom alt er konfigureret efter foreskrifterne. Jeg har åbnet for TCP & UDP port 8000 i indgående retning, der er åbent for alt trafik ud. Jeg kan nå DVD afspilleren via en ping fra min PC.

 

3) Mange af menu punkterne er simpelthen ikke til stede (bl.a. opsætning af FTP, test af internetforbindelse, visning af TCP indstillinger).

 

Det var bare en start.

 

Håber nogle kan hjælpe.

 

Mvh

Kenneth

Lenke til kommentar

OOppps.. jaja... ikke for sent å snu... Har jo ikke mottatt denne enda..

 

Men tror nok jeg prøver alikevel... den har jo alt jeg ønsker meg av funksjoner. Den bør jo ha vært testet ut før den kom for salg.. Dessuten har jo Dp 508 fungert bra lenge.. ikke mye klager som finnes på den.. elller? Eneste forskjellen er jo at denne har TV-tuner.. så mye problemer kan vel ikke oppstå.. eller..

 

Han som skriver om problemene har hatt spilleren i EN dag. Kan hende han har gjort mye rart... ikke alle som er like ivrige på å lese bruksanvisningen :p

 

Har du sett noe mer negativt om denne?? Kan ikke dømme spilleren nord og ned av at en danske som har hatt den EN dag slier med oppstartsproblemer..

 

Jeg går for Kiss Dp 558, så får vi se hva som skjer!!!

 

Wild

Endret av perwilli
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Hva med Thomson DTH7500E, 80 gig hardisk, usb inngang. Du kan også legge alle dine MP3 filer på hardisken. Koster bare 4500 på elkjøp.

 

Her finner du en fyldig test:

Reckorder.dk

Den er kanskje grei nok, men den kan jo ikke ta opp på plater. Så alt du tar opp kan bare sees på den spilleren...

 

Selv har jeg bare vært bort to opptakere:

 

PIONEER DVR520HS er konge, men dyr. Den har harddisk sånn at man enkelt kan ta opp det man ønsker og redigere som man vil, og så kan man svi det ut på en dvd når man er fornøyd. Den koster riktignok 7k+...

 

Et billigere alternativ er PANASONIC DMRE55EGS som koster rundt 4k.

Denne støtter DVD-RAM som gjør at man kan ta opp om igjen og om igjen på samme platen, samt redigere så mye man ønsker. Problemet er at om man tar opp noe på DVD-RAM så kan det bare vises på spillere som støtter DVD-RAM. Man har ingen mulighet til å få det over på vanlig DVD. Selvfølgelig kan spilleren ta opp på vanlige DVD-plater direkte, men da har man ingen redigeringsmuligheter, og platen er oppbrukt.

 

Vh

Krister

Lenke til kommentar
Denne tar jo heller ikke DivX formatet, så da er den ingenting å ha, for meg..

 

har mottatt min DP-558 og er forholdsvis fornøyd.. sliter litt med Harddiskfunksjoner, men det blir vel fikset ved senere firme-programmer!

 

Wild

Ja, du kan jo håpe. Jeg ble lovet en firmwareoppgradering til min (eldre) Kiss spiller, da den ikke klarte å spille av enkelte plater uten å hoppe over store deler av filmen. Enden på visa, var at jeg måtte bytte ut en chip i spilleren, og den kostet noen hundrelapper.

 

Da jeg konfronterte Kiss sitt hovedkontor i Danmark angående dette, fikk jeg aldri noe svar.

Lenke til kommentar

Det er allerede kommet ny firmware for dene kiss spilleren og håper da det vil gå noe bedre.. spilleren fungerer jo helt fint, men sliter litt med harddisk oppsettet.. Spiller av divX vanlige dvd'er, tar opp fra tven osv.. sliter bare lit med å sortere og kontrollere harddisken som jeg ønsker.. Har enda ikke kommet meg på nett med denne spilleren, men håper det ikke byr på noen problemer..

 

Virker som det er en bra vare for 4700 kr.. Litt dumt at man ikke kan brenne DVD direkte fra tv'en, men men...

 

Får håpe Kiss har forbedret seg på kundebehandling..

 

Wild

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Har søkt på google og på diverse forum nå... Lurer på en ting: er det mulig å bytte harddisken som står i disse dvd opptakerne? Eller er det lagt inn noen sperre av produsentene?

 

(er det dumt å bumpe en gammel tråd??)

Endret av prarne
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...