Gå til innhold

Rambus vs DDR-Sdram


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

RDRAM (heter RDRAM, Rambus er lisensinnehaver)er klart bedre enn DDR når det gjelder Pentium4....men DDR er nok det folk velger, bl.a. fordi RDRAM bare benyttes til Pentium4 og ikke til AMD's prosessorer......tror nok RDRAM blir en stund, men vil sikkert ikke ha så stort marked som DDR....RDRAM er for P4 brukere som virkelig vil ha kraftig ytelse :wink:

 

 

[ Denne Melding var redigert av: dudsi på 2002-05-11 15:05 ]

Lenke til kommentar

Intel dropper RDRAM støtte, og statser på dual-channel DDR til høsten.

 

På desktop er RDRAM (sånn det ser ut nå) ferdig - men RamBus kommer standig med nyheter, man skal ikke spå noe dødt før det er vekk.

 

PC800 og PC1066 og RDRAM i den tilstand vi kjenner det idag er likevel døende - selv om det de neste 4-5 måndene fremdeles er det kjappeste alternativet til Pentium 4.

Lenke til kommentar

Joa... men uten hovedkort support (som etter planen) skal forsvinne hjelper det ikkeno.

 

Med 533MHz FSB har P4 en 4.26GB/s FSB, den trives _svært_ bra med RAM som kan klare det samme (Dual Channel RDRAM eller DDR-SDRAM) men 9GB/s er overkill, CPU'n kan ikke bruke det og all annen I/O har ikke noe behov for 5GB/s.

 

Uansett - ting kan forrandre seg etterhvert som tiden går så man _vet_ jo aldri men den offisielle holdningen til Intel er et RDRAM forsvinner (fra Desktop).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...